Γιώργος Ασημακόπουλος: «Όταν είχα βγάλει το τραγούδι μου, με έπαιρναν τηλέφωνο για να πάω να τραγουδήσω σε πανηγύρια»

Aυτός όμως απαντούσε πως το έκανε για χαβαλέ και δεν ήταν τραγουδιστής

Must Read

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό θεωρεί το σεξ σε μια σχέση, στο αν είναι στα σχέδιά του η δημιουργία οικογένειας και στις προτάσεις που είχε δεχθεί να τραγουδήσει σε γάμους και πανηγύρια όταν είχε βγάλει το κομμάτι του.

“Έχω μεγαλώσει σε μια δεμένη οικογένεια. Θα ήθελα κάποια στιγμή αν με αξιώσει ο Θεός να βρω το άλλο μου μισό και να κάνω και εγώ ένα παιδί και συγκεκριμένα θα ήθελα κόρη. Θα ήμουν πολύ χαζομπαμπάς θεωρώ. Δέχομαι φλερτ στα social media, φοβάμαι πλέον να ανοίξω τα βίντεο που μου στέλνουν. Μου αρέσει να φλερτάρω τετ α τετ και όχι πίσω από μια οθόνη” είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει “φάει” ποτέ χυλόπιτα.

“Το σεξ σε μια σχέση είναι το Α και το Ω, αν δεν υπάρχει αυτό τι να το κάνω; Στο σεξ πρέπει να υπάρχει χημεία και πάθος. Πρέπει από το πρώτο φιλί να ‘’ανάψουν’’ τα αίματα. Έχω φύγει από σχέση που είχα επειδή δεν είχαμε χημεία στο σεξ. Είμαι πολύ νέος, θέλω να χαρώ το σεξ” αποκάλυψε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

“Είμαι μόνος αυτή την περίοδο, αλλά αν έρθει κάτι καινούριο θα το δοκιμάσω. Όταν είχα βγάλει το τραγούδι μου, με έπαιρναν τηλέφωνο για να πάω να τραγουδήσω σε γάμους και πανηγύρια” πρόσθεσε ενώ εξομολογήθηκε πως δεν θα ξαναέμπαινε στο “Survivor”.

“Μου έκαναν πρόταση. Ασχολούμαι με τα καταστήματα ρούχων που έχω και φτιάχνω ένα νέο άρωμα” κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This