Η Μπέσσυ Αργυράκη αποκάλυψε ποιές πλαστικές επεμβάσεις έχει κάνει

 «Όσο μεγαλώνω, ασχολούμαι πιο πολύ με την εικόνα μου, πάντα μου άρεσε να είμαι περιποιημένη» δήλωσε

Must Read

Η Μπέσσυ Αργυράκη έδωσε μια συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σχέση της με το χρόνο, στις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, σε μια εμμονική της θαυμάστρια, στην κόρη της, ακόμη και στην τέλεια οδοντοστοιχία του συζύγου της.

«Όσο μεγαλώνω, ασχολούμαι πιο πολύ με την εικόνα μου, πάντα μου άρεσε να είμαι περιποιημένη. Έχω κάνει μπότοξ, υαλουρονικό κι ένα μικρό λίφτινγκ. Είχα πάει στον γιατρό να κάνω στήθος, αλλά εκείνη την ημέρα κάναμε πρόσωπο. Το στήθος έγινε αργότερα», ανέφερε.

Για τον σύζυγό της, είπε: «Θυμάμαι τα ωραία δόντια του συζύγου μου στο πρώτο μας ραντεβού, νόμιζα ότι φοράει μασέλα».

Σχετικά με μια εμμονική θαυμάστρια που είχε δήλωσε: «Μια γυναίκα είχε εμμονή μαζί μου, μου μιλούσε μέσω Facebook. Όταν είδα ότι έχει ερωτική διάθεση, τη διέγραψα»

Για την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, είπε: «Σταμάτησα να τη ρωτάω “πότε θα γίνω γιαγιά;”. Κι όσο τη ρωτούσα, τι κατάλαβα; Τώρα απλά της λέω να καταψύξει ωάρια».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This