«Είδα την Ελένη Φουρέιρα να κλαίει γιατί δεν της επιτρεπόταν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο γιατί είχε αλβανικό διαβατήριο»

Ο Ανδρέας Γιατράκος θυμήθηκε στιγμές από τη συνεργασία του με την τραγουδίστρια από την εποχή των «Mustique»,

Must Read

O Ανδρέας Γιατράκος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», της Ναταλίας Γερμανού χθες με αφορμή το βραβείο Grammy που πήρε για τον καλύτερο Reggae δίσκο της χρονιάς με το γιο του Bob Marley και αναφέρθηκε στην Ελένη Φουρέιρα καθώς ήταν συνεργάτης της την εποχή που εκείνη συμμετείχε στο γυναικείο γκρουπ «Mustique», αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό που διαδραματίστηκε όταν βρέθηκαν μαζί στο αεροδρόμιο.

«Η Ελένη ξεχώρισε γιατί ήταν πολύ αφοσιωμένη σε αυτό που έκανε ήταν χορευταρού, πρώτη πήγαινε στις πρόβες τελευταία έφευγε. Ταξιδεύαμε για την Κύπρο όταν κάναμε το τσεκάρισμα είδα την Ελένη σχεδόν να κλαίει πάω να δω τι γίνεται και δεν τις επιτρεπόταν να κάνει board στο αεροπλάνο γιατί είχε αλβανικό διαβατήριο. Της έλεγα ότι ο μεγαλύτερος ρατσισμός είναι η αποποίηση της καταγωγής σου, πρέπει να είσαι περήφανη… ως που κάποια στιγμή το εξέφρασε ελεύθερα το έβγαλε από πάνω της και είναι όλα καλά κι ωραία» αποκάλυψε ο Ανδρέας Γιατράκος.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This