Γιώργος Λιάγκας: «Αν η Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν νεότερη θα μπορούσα να έχω σχέση μαζί της»

«Είναι πολύ γοητευτική, είναι έξω καρδιά και ξέρει πώς να φερθεί σε έναν άνδρα» είπε μεταξύ άλλων

Must Read

O Xάρης Αργυρός, image maker της Ζωζώς Σαπουντζάκη, βρέθηκε καλεσμένος μέσω skype στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της ηθοποιού, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντινάν.

Μετά το τέλος της συνομιλίας τους ο Γιώργος Λιάγκας αφού έστειλε τα περαστικά του στη Ζωζώ Σαπουντζάκη εξομολογήθηκε πως αν ήταν πιο νέα, θα μπορούσε να κάνει σχέση μαζί της καθώς τη βρίσκει πολύ ερωτεύσιμη.

«Έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση με τη Ζωζώ. Έχουμε βγει και μια δυο φορές έξω, είναι η χαρά της ζωής. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, παρότι έχει σχέση, αν ήταν νεότερη, θα μπορούσα να έχω σχέση εγώ μαζί της. Αλήθεια. Είναι πολύ γοητευτική, είναι έξω καρδιά και ξέρει πώς να φερθεί σε έναν άνδρα. Έχει όλα τα στοιχεία που κάνουν μία γυναίκα στα δικά μου μάτια απολύτως ερωτεύσιμη. Φίλοι είμαστε. Έχει σχέση χρόνια η Ζωζώ με έναν άνθρωπο που τη φροντίζει πραγματικά. Από το να πω ότι θα ήθελα να είμαι με μία 20άρα και να μου κρεμάσουν κουδούνια, λέω ότι θα ήθελα να είμαι με τη Ζωζώ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This