Μαρία Κωνσταντάκη: Ο λόγος που θα ήθελε να έχει ένα «80αρη» δίπλα της και όχι κάποιον αρκετά νεότερό της

«Μετά τα 30 μου έφυγε η επιθυμία να κάνω οικογένεια»

Must Read

Η Μαρία Κωνσταντάκη έχει παραδεχτεί στο παρελθόν πως σε ηλικία 28 ετών ήθελε να κάνει ένα παιδί για τα γεράματά της. Ωστόσο αυτή η σκέψη αυτή απορρίφθηκε όταν πάτησε τα 30.

Δείτε επίσης: Η Μαρία Κωνσταντάκη αποκαλύπτει ποια πλαστική επέμβαση έχει κάνει και τι δεν της αρέσει πάνω της

Όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», δεν είναι υπέρ του γάμου, ενώ εξήγησε τον λόγο που δεν θα μπορούσε να συνάψει σχέση με έναν κατά πολύ μικρότερο άντρα από εκείνη.

«Έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου. Έχω ερωτευτεί 3-4 φορές. Ήταν πολύ έντονοι έρωτες αυτοί. Ένας λόγος που θα με έκανε να παντρευτώ θα ήταν να έχω πολύ έντονη επιθυμία να είμαι με αυτόν τον άνθρωπο και να νιώθω ότι δε θα βαρεθώ. Μετά τα 30 μου έφυγε η επιθυμία να κάνω οικογένεια. Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν 2.5-3 χρόνια. Δε μου αρέσει να συντηρώ μια κατάσταση που είναι μετριότητα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Μαρία Κωνσταντάκη: «Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη» (video)

«Με φλερτάρουν νεότερα παιδιά αλλά δε θα μπορούσα να είμαι με ένα αγόρι που θα έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Για κανένα λόγο. Κάποιες φορές αισθάνομαι τόσο κουρασμένη που θα ήθελα να έχω έναν 80αρη δίπλα μου. Δε μπορώ να ανταπεξέλθω ενεργειακά με ένα τόσο μικρότερο παιδί…», κατέληξε.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This