«Ταραχή» στην παραλιακή με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Must Read

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές εμφανίσεις του Λευτέρη Πανταζή και της Ελλης Κοκκίνου στο Romeo! Τόσο την περασμένη Πέμπτη, που έκαναν πρεμιέρα, όσο και το Σάββατο, προκλήθηκε το αδιαχώρητο, με εκατοντάδες κόσμου να μην καταφέρνει να διασκεδάσει με το απόλυτο σχήμα διασκέδασης.

Ελλη Κοκκίνου, Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής, φέροντας άξια, χρόνια τώρα, τον τίτλο του No 1 διασκεδαστή, ανέβασε πολύ ψηλά το κέφι, με τον λουλουδοπόλεμο να έχει την τιμητική του! Η Ελλη Κοκκίνου, με τη σειρά της, εκτόξευσε το πάρτι στα ύψη, δίνοντας όλο το μουσικό είναι της on stage. Μεγάλη έκπληξη, η Konnie Metaxa, που με το ερμηνευτικό και χορευτικό show που παρουσιάζει επί σκηνής έκλεψε την παράσταση και κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου.

Konnie Metaxa

Φυσικά, το σχήμα των καλλιτεχνών, εκτός από την αγάπη του κόσμου, κέρδισε και το ενδιαφέρον επώνυμων συναδέλφων του, που έδωσαν δυναμικό «παρών» στην πρεμιέρα του, ανάμεσά τους, οι Αντώνης Ρέμος, Κωνσταντίνος Αργυρός, Πέτρος και Μορφούλα Ιακωβίδου και άλλοι πολλοί. Κάθε Πέμπτη και Σάββατο ο προορισμός της διασκέδασης είναι ένας, με τον Λευτέρη Πανταζή και την Ελλη Κοκκίνου να προκαλούν «Ταραχή» με όλο τους το «Πάθος», όπως και το ομότιτλο ντουέτο τους, στο Rοmeo!

Λευτέρης Πανταζής, Πέτρος και Μορφούλα Ιακωβίδου
Λευτέρης Πανταζής με Αντώνη Ρέμο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η Κόνι πότε έγινε τραγουδιαρα; Άλλα μας έλεγε ο μπαμπάς πως σπούδαζε το κορίτσι … ε, ρε δούλεμα που τρως ελληναρά μου!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This