Φινάλε για τον Διονύση Ζάχο παρέα με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

Must Read

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε. Ο Διονύσης Ζάχος ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο Mayor, στο Κολωνάκι, έπειτα από πέντε μήνες επιτυχίας, με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη να κάνει εκεί, στην τελευταία παράσταση του «Satiros II», την πρώτη κοσμική της εμφάνιση μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Πύρρο Αναγνωστόπουλο και τη στενή φίλη και συνεργάτιδά της Σταυρίνα Ευστρατιάδη, η «βασίλισσα της νύχτας» απόλαυσε τον δημοφιλή performer να τη μιμείται φορώντας ένα δικό της κοστούμι, που του χάρισε εκείνη πριν από καιρό. Θέλοντας μάλιστα να τον ευχαριστήσει που την τιμά με τις αναφορές του στις παραστάσεις του, του έκανε δώρο ακόμη ένα φουστάνι της την εν λόγω βραδιά, εκπλήσσοντάς τον ευχάριστα.

Η Ζωζώ, αν και ελαφρώς καταβεβλημένη λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε, ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα του Ζάχου να πει ένα τραγούδι και αφού σηκώθηκε όρθια, ερμήνευσε το «Και μόνο που με κοιτάς λιώνω», με όλο τον κόσμο να τη χειροκροτεί. Στη συνέχεια η σταρ της «χρυσής» εποχής του ελληνικού σινεμά αγκάλιασε με θέρμη τον performer και του είπε συγκινημένη «Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου», κάνοντας έτσι και εκείνον να βουρκώσει.

Στο φινάλε του Διονύση Ζάχου στο Mayor έδωσαν επίσης το «παρών» ο Αγγελος Διονυσίου, η Νίνα Λοτσάρη και η τηλεοπτική «Τσαντούλα» της «Μάγισσας», κατά κόσμον Δήμητρα Κολλά, η οποία γέλασε με την καρδιά της τη στιγμή που ο μίμος την πλησίασε ως «Θεοφανώ», σατιρίζοντας έξυπνα την ηρωίδα που υποδύθηκε η Ελλη Τρίγγου στην επική σειρά του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This