Τραϊάνα Ανανία για Δήμητρη Κόκοτα: «Ήταν σοκ, κλείστηκα στον εαυτό μου, ακόμα το ξεπερνάω»

Επιβεβαίωσε ότι ο τραγουδιστής πάει καλύτερα

Must Read

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το έμφραγμα και την καρδιακή ανακοπή που έπαθε ο Δημήτρης Κόκοτας έκανε η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία, η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό καθώς έγινε κατά τη διάρκεια πρόβας για το σόου που συμμετείχαν, το J2US.




Μιλώντας στο Star, ανέφερε πως είχε κλειστεί στον εαυτό της προκειμένου να διαχειριστεί το αιφνίδιο πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή.

«Χαλάρωσα λίγο είναι η αλήθεια. Μαζεύτηκα λίγο, κλείστηκα στον εαυτό μου, τώρα είμαι καλύτερα. Ήταν μια σοκαριστική εμπειρία για μένα, δεν είχα βιώσει κάτι αντίστοιχο και μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω. Ακόμα το ξεπερνάω. Ήταν σοκαριστικό. Μου στοίχισε. Πάει καλύτερα ο Δημήτρης, και γι’ αυτό περίμενα, και είχα υπομονή. Ήθελα όλοι μας να έχουμε υπομονή, να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι, να μην πιέζουμε πράγματα.

Κι εγώ πιέστηκα από τους δημοσιογράφους να μιλήσω. Όταν κάποιος δεν είναι καλά, δεν έχει κανέναν λόγο να μιλάει στους δημοσιογράφους, έχει φίλους για να μιλήσει. Μετά από όλο αυτό, δούλεψα πάρα πολύ το μέσα μου και νομίζω ότι με άλλαξε κι εμένα αυτό το γεγονός».




Εδώ και δύο μέρες, η υγεία του αγαπητού τραγουδιστή εμφανίζει μικρή βελτίωση. Οι γιατροί ξεκίνησαν την διαδικασία αφύπνισης και ο Δημήτρης Κόκοτας αντέδρασε σε απλά ερεθίσματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ανέκτησε μέρος της αυτόνομης αναπνευστικής του λειτουργίας αν και συνεχίζει να έχει την μηχανική υποστήριξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This