Έλιωσε ο πάγος για Καίτη Γκρέυ και Αγγελική Ηλιάδη! Μετά από 15 χρόνια γιαγιά και εγγονή μίλησαν ξανά

Με αφορμή τα 100ά γενέθλια του θρύλου του τραγουδιού

Must Read

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν ξανά γιαγιά και εγγονή και η μία να εκφράσει στην άλλη την αγάπη της. Ο λόγος για την τεράστια ερμηνεύτρια του λαϊκου τραγουδιού Καίτη Γκρέυ και την εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη. Ο πάγος έλιωσε, έστω και ετεροχρονισμένα, και οι δύο γυναίκες κατάφεραν να μηδενίσουν την απόσταση συναισθημάτων που είχαν μεταξύ τους. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες μίλησαν μεταξύ τους!

  • Από τον
    Νίκο Νικόλιζα

Τρίτη 14 Μαΐου και όλη η Ελλάδα γνωρίζει εδώ και χρόνια τα γενέθλια μιας από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες που πέρασαν από την Ελλάδα: της Καίτης Γκρέυ. Ωστόσο αυτή τη φορά σε όλα τα social media άνθρωποι όλων των ηλικιών εύχονταν στις αναρτήσεις τους η Καίτη Γκρέυ να τα χιλιάσει, καθώς φέτος συμπλήρωσε έναν αιώνα ζωής.

Κεκλεισμένων των θυρών

Η οικογένειά της, αυτή τη φορά λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει πλέον η θρυλική τραγουδίστρια, προτίμησε η γενέθλια εορτή να είναι κεκλεισμένων των θυρών, με τους πιο αγαπημένους της φίλους να είναι κοντά της: ο στιχουργός Γιάννης Τζουανόπουλος, η κόρη του Γιάννη Παπαϊωάννου, Χρύσα, η Μαίρη Βιντιάδου, ο τραγουδιστής Γιάννης Σακής, ο υπογράφων καθώς και η πολυαγαπημένη της νύφη Εφη, η οποία τη φροντίζει. Αν και το προηγούμενο διάστημα το όνομα της μεγάλης ερμηνεύτριας του λαϊκού τραγουδιού είχε πάλι έρθει στο φως της δημοσιότητας με τη διαμάχη για την επιμέλειά της μεταξύ του πρωτότοκου γιου της Φίλιππου και της οικογένειας του δεύτερου γιου της, Βασίλη Ηλιάδη, η προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου ορίζει τον εγγονό της Κώστα ως βασικό επιμελητή της γιαγιάς του Καίτης Γκρέυ.

Ο ρεπόρτερ της «Espresso» Νίκος Νικόλιζας δίνει την τούρτα στην Καίτη Γκρέυ. Ορθιοι από αριστερά: Γιάννης Σακής, Χρύσα Παπαϊωάννου, Εφη Ηλιάδη, Μαίρη Βιντιάδου, Γιάννης Τζουανόπουλος

Μέσα στο σπίτι εδώ και πολλά χρόνια τα πάντα είναι ίδια: φωτογραφίες από τις ένδοξες μέρες, όταν εκείνη ήταν στο ζενίθ της καριέρας της, φωτογραφίες του Στέλιου Καζαντζίδη, της Μαίρης Λίντα, της Πόλυς Πάνου, του Χρήστου Δάντη και πολλές ακόμα από αυτές που η ίδια ήθελε να της θυμίζουν τις όμορφες στιγμές της καριέρας της. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα μια μικρή τούρτα με κεράκια με τον αριθμό 100 πηγαίνει μπροστά της και όλοι αρχίζουν το γενέθλιο τραγούδι. Λίγη ώρα πριν, η μεγάλη ερμηνεύτρια μέσα στο δωμάτιο και με αρκετά μεγάλη διαύγεια αναγνωρίζει όλους τους παλιούς και αγαπημένους φίλους της. Λίγο πριν της πουν το τραγούδι των γενεθλίων της, η Χρύσα Παπαϊωάννου της βάζει στο κινητό τη μεγάλη της επιτυχία «Το βουνό». Η Καίτη Γκρέυ κοιτάει στο κενό, με τις αναμνήσεις να της έρχονται όλες στο μυαλό. Κλείνει τα μάτια της, κάνοντάς μας νόημα να κλείσουμε και το τραγούδι. Ισως οι αναμνήσεις να την πονούσαν…

Διάχυτη η χαρά

Λίγα λεπτά μετά, και ενώ όλοι είναι συγκεντρωμένοι, της λένε το τραγούδι των γενεθλίων κι εκείνη αργά σβήνει τα κεράκια των 100 ετών που συμπλήρωσε. Τα δάκρυα και η χαρά όλων είναι διάχυτα και ο ένας εύχεται στον άλλον να πάρει τα χρόνια της θρυλικής τραγουδίστριας. Ξαφνικά, το τηλέφωνο της Εφης Ηλιάδη (μάνα της τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη) χτυπάει. Στην οθόνη με βιντεοκλήση εμφανίζεται η Αγγελική. «Μαμά, δώσε μου τη γιαγιά να της ευχηθώ» της λέει και όλοι μέσα στο δωμάτιο μένουν άφωνοι. Το κινητό τηλέφωνο πηγαίνει μπροστά από το πρόσωπο της Καίτης Γκρέυ.

Η Καίτη Γκρέυ ενώ συνομιλεί με την Αγγελική Ηλιάδη

«Γιαγιά μου, χρόνια πολλά. Θέλω να είσαι πολλά χρόνια ακόμα μαζί μας» της λέει, και η Αγγελική σκουπίζει τα δάκρυά της συγκίνησης που τρέχουν από τα μάτια. Η κορυφαία τραγουδίστρια ψελλίζει «Ελα από δω να σε δω», με την Αγγελική να της απαντά: «Γιαγιά μου, θα έρθω αύριο να σε δω, σ’ το υπόσχομαι». Η Εφη Ηλιάδη, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της πεθεράς της, συγκινημένη παίρνει το τηλέφωνο και λέει Αγγελική: «Σε περιμένει. θέλει να έρθεις».

Ο πάγος μεταξύ των δύο γυναικών έσπασε ολοκληρωτικά και η πληγή που υπήρχε μεταξύ τους επουλώθηκε. Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι το γυαλί γιαγιάς και εγγονής είχε ραγίσει μετά τον θάνατο του Μπάμπη Λαζαρίδη, το 2008, με τις δηλώσεις εκείνης της εποχής να είναι σαν καρφιά στην καρδιά και των δύο. Ωστόσο, χρειάστηκε η Καίτη Γκρέυ να γίνει 100 ετών και η Αγγελική Ηλιάδη να βρει την πιο κατάλληλη στιγμή για να πέσει ξανά στην αγκαλιά της. Αλλωστε, όπως λέει και το ρητό, «το αίμα νερό δεν γίνεται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This