Κράξιμο από την Εύη Δρούτσα για τη Μαρίνα Σάττι: «Έπρεπε ήδη να την έχουν φάει – Είναι τάπα η κοπέλα»

Must Read

Δριμεία επίθεση κατά της Μαρίνας Σάττι εξαπέλυσε η Εύη Δρούτσα, με φόντο τα χασμουρητά της εκπροσώπου της Ελλάδας στη Eurovision για το Ισραήλ αλλά και το νέο μουσικό άλμπουμ της, το οποίο συμπεριλαμβάνει ένα τραγούδι στο οποίο η ίδια ακούγεται να λέει: «Τι να πούνε τώρα, χορεύει όλη η χώρα, τους ρώτησα αν στο χωριό τους είχαν ρεγκετόν».

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η γνωστή στιχουργός κατακεραύνωσε τη Μαρίνα Σάττι υποστηρίζοντας ότι τα κάνει όλα τα χρήματα και ότι κανένας δεν μπορεί να την πάρει στα σοβαρά: «Με αυτά που κάνει η Σάττι, τα κάνει για να βγάλει λεφτά, γιατί έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά απ’ αυτά. Δεν νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά».

Μάλιστα η Ε. Δρούτσα σχολίασε με αφορμή τον στίχο… «τα, τα, τα»: «Έπρεπε ήδη να την έχουν φάει την κοπέλα. Εγώ θέλω να ακούσω την καλή φωνή και με τέτοια τραγούδια δεν την άκουσα».




Η ίδια αναφερόμενη στο ειρωνικό σχόλιο της Σάττι στο νέο της τραγούδι, ότι «μας πήγε τάπα», η Ε. Δρούτσα δήλωσε: «Ένα σωστό πράγμα είπε. Είπε “τάπα”. Είναι τάπα η κοπέλα»

Η στιχουργός μίλησε μεταξύ άλλων για κοροϊδία: «Δεν ξέρουν όλοι από μουσική. Τα παιδάκια πάνε να γελάσουν με αυτό και η Σάττι βγάζει λεφτά από αυτά και καλά κάνει. Είναι ντροπή να ακούμε αυτά τα πράγματα. Να βγαίνει και να κοροϊδεύει τον κόσμο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This