Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Αλήθειες και ψέματα για τη σχέση της πρώην συζύγου του πρίγκιπα Νικόλαου και του άλλοτε γαμπρού του εφοπλιστή Μουνδρέα, που συζητάει η κοσμική Αθήνα

Must Read

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο φημολογούμενο ειδύλλιο της πρόσφατα διαζευγμένης συζύγου του πρίγκιπα Νικόλαου Τατιάνας Μπλάτνικ και του γοητευτικού επιχειρηματία Γιώργου Μπαρμπαλιά, που αποτελεί αγαπημένο θέμα συζήτησης στα κοσμικά πηγαδάκια. Αν δηλαδή η φιλία τους, που πράγματι υπάρχει, και η χημεία που έχουν ως νέοι και ωραίοι άνθρωποι με ίδιο στιλ και κουλτούρα εξελιχθεί σε επίσημη σχέση με happy end.

Προς το παρόν κρατούν τη φιλία τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», δεν απαντούν και αγνοούν ακόμα και τα απίστευτα και ευφάνταστα σενάρια που γράφονται, όπως ότι «μαζί το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε το Πάσχα στο Μπαλί»! Η αλήθεια είναι ότι στο Μπαλί βρέθηκε ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς μόνο με τα δύο του παιδιά και τα υπόλοιπα μέλη της πολύ δεμένης οικογένειας Μπαρμπαλιά. Παρ’ όλα αυτά, η καλλονή Τατιάνα Μπλάτνικ και ο γνωστός επιχειρηματίας κάνουν το τελευταίο διάστημα παρέα και όλοι μιλούν για ένα απίστευτα ταιριαστό κοσμοπολίτικο δίδυμο, με ευγένεια, παιδεία, τρόπους και lifestyle.

Οι φήμες για τον έρωτά τους άρχισαν από το γεγονός, αφενός, ότι η Τατιάνα Μπλάτνικ βρέθηκε καλεσμένη σε πάρτι στο νεοκλασικό σπίτι του Γιώργου Μπαρμπαλιά, και αφετέρου, ότι η Τατιάνα και ο πρίγκιπας Νικόλαος ζούσαν συμβατικά μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια, περιμένοντας να περάσει ένα χρονικό διάστημα από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, προκειμένου να ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους για την προσωπική τους ζωή. Ηδη μάλιστα κυκλοφορούσαν στη high society έντονες φήμες για ειδύλλιο της Τατιάνας με πολύ γνωστό, γοητευτικό και πετυχημένο επιχειρηματία, που έληξε άδοξα…

Μεγάλωσε σαν πρίγκιπας

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Μπαρμπαλιάς έχει δύο παιδιά που λατρεύει από τον γάμο του με τη Ναταλία Μουνδρέα, της ισχυρής εφοπλιστικής οικογένειας, κόρη του Νίκου Μουνδρέα, συντρόφου της Ελλης Στάη. Εχει κληρονομήσει την ομορφιά και την ευγένεια του αείμνηστου πατέρα του, αρχιτέκτονα Ηλία Μπαρμπαλιά, αλλά και της γλυκιάς μητέρας του Μπουμπούς, που είναι πολύ αγαπητή σε όλη την Αθήνα.

Στο DNA του όμως κυλά και το επιχειρηματικό δαιμόνιο, συνεχίζοντας το έργο του οραματιστή πατέρα του στον κατασκευαστικό τομέα. Μεγάλωσε μαζί με τις αδερφές του Ελενα Μπαρμπαλιά – Σαρακάκη και Φαίη Μπαρμπαλιά – Μάνεση σε μια πολύ δεμένη και ευτυχισμένη οικογένεια, και μπορεί να μη γεννήθηκε γαλαζοαίματος, αλλά μεγάλωσε σαν πρίγκιπας. Στη μνήμη του πατέρα του, μαζί με τις δύο αδερφές του έχει ιδρύσει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Τέχνη της Ζωής» για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και για υποτροφίες Αρχιτεκτονικής, κάνοντας πραγματικότητα την τέχνη της προσφοράς, όπως ακριβώς το ίδιο πράττει η Τατιάνα Μπλάτνικ με το σωματείο της «Breathe Hellas», ενώ πρόσφατα στον λογαριασμό της στο Instagram πρόσθεσε και την ιδιότητα «Building Partnerships».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This