Βγήκε το διαζύγιο! Λάσπα και Νικολόπουλος και τυπικά ελεύθεροι

Must Read

Χωρισμένοι και επίσημα είναι πλέον η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος. Το συναινετικό διαζύγιο της παρουσιάστριας από τον επιχειρηματία εκδόθηκε πριν από λίγο καιρό, με τους δύο πρώην να είναι πλέον και τυπικά ελεύθεροι στην προσωπική τους ζωή.

Οι φήμες για τους τίτλους τέλους στον γάμο του ζευγαριού είχαν αρχίσει από πέρυσι, ωστόσο οι ίδιοι τότε τις διέψευδαν. Αλλωστε, ήταν ελάχιστοι οι άνθρωποι που γνώριζαν τι ακριβώς συνέβαινε μεταξύ τους εκείνη την περίοδο, άνθρωποι της απολύτου εμπιστοσύνης τους και από το στενό περιβάλλον τους, οι οποίοι φυσικά δεν μιλούσαν γι’ αυτό, καθώς ήξεραν πως η προτεραιότητα του Νεκτάριου και της Κατερίνας ήταν να προστατεύσουν τις δυο κόρες τους από τη δημοσιότητα που θα επακολουθούσε της είδησης για τον χωρισμό τους.

Ομως, τίποτε δεν μένει κρυφό για πάντα. Ετσι τον περασμένο Δεκέμβριο επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για το διαζύγιό τους, ενώ έγινε γνωστό πως το ζευγάρι περνούσε κρίση στη σχέση του τα τελευταία δύο χρόνια της συμβίωσής του. Μια κρίση που -προφανώς!- δεν ξεπεράστηκε. Ομως, το «the end» στον γάμο τους δόθηκε ήρεμα και πολιτισμένα, με τους δυο πρώην να διατηρούν τώρα πια αρμονικές σχέσεις. Η δικηγόρος του Νεκτάριου Νικολόπουλου, Πολύ Παπαϊώννου, μιλώντας εχθές στη «Super Κατερίνα» για το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εκδόθηκε το συναινετικό διαζύγιο του Νεκτάριου Νικολόπουλου και της Κατερίνας Λάσπα. Δεν υπάρχει καμία αντιδικία και δεν έχει εκδοθεί καμία δικαστική απόφαση. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και από τους δύο γονείς ρυθμίστηκε με κοινή συμφωνία το θέμα της διατροφής των δύο τέκνων».




Το πρώην ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ρυθμίσει και όλες τις εκκρεμότητες που υπήρχαν αναφορικά με την κοινή περιουσία που απέκτησε τα 14 χρόνια που ήταν μαζί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This