Δύσκολη νύχτα για τον Δημήτρη Σταρόβα – Αντιμετώπισε επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής

«Παραμένουμε ψύχραιμοι», λέει η σύντροφός του - Τι είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Must Read

Δύσκολη ήταν η περασμένη νύχτα για τον Δημήτρη Σταρόβα ο οποίος νοσηλεύεται στο «Τζάνειο» νοσοκομείο από τις 15 Μάϊου μετά από ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής αργά τη νύχτα, όπως ανέφερε η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, η οποία βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του.

Ωστόσο, το ζευγάρι προσπαθεί να διατηρεί την ψυχραιμία του και πορεύεται σύμφωνα με όσα τους λένε οι γιατροί.




Μιλώντας στον Ant1 ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε πως το επεισόδιο αντιμετωπίστηκε με επιτυχία και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και τώρα είναι πιο ήρεμος.

«Είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, ανεβηκε ο διευθυντής καρδιολόγος, το αντιμετώπισε με φαρμακευτική αγωγή, σήμερα είναι καλά και πιο ήρεμος. Δεν υπήρχε μέχρι χθες το πρόβλημα μηνύματα είναι αισιόδοξα, θα επιστρέψει σπίτι του υγιής», ανέφερε. Ο κ. Γιαννάκος ανέφερε πως τα προβλήματα που έχει με την πίεση του και την ομιλία του αντιμετωπίζονται.




Σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη,  η κολπική μαρμαρυγή χαρακτηρίζεται από έναν γρήγορο χτύπο της καρδιάς που δημιουργεί κίνδυνο για σχηματισμό θρόμβων.

«Αυτό φοβόμαστε. Γιατί αυτοί οι θρόμβοι μπορεί να μας κάνουν ένα αγγειακό 0 εγκεφαλικό επεισόδιο. Ευτυχώς η επιστήμη έχει προχωρήσει και μπορεί με άμεση παρέμβαση να επανέλθει ο ρυθμός -γιατί αυτό το χαρακτηρίζουμε εμείς οι γιατροί ως αρρυθμία. Να πούμε επίσης ότι στην κολπική μαρμαρυγή υπάρχει ένα περιθώριο χρόνου που, αν πας στο νοσοκομείο, μπορεί να γίνει η ανάταξη. Όταν υπάρχουν προδιαθεσιακοί παράγοντες όπως η υπέρταση μπορείς να κάνεις κολπική μαρμαρυγή. Ο κύριος Σταρόβας είχε θέμα με την πίεση. Από τη στιγμή που τα θέματα ξεπερνιούνται με την άμεση ιατρική παρέμβαση και τη φαρμακευτική αγωγή όλα θα πάνε καλά».

Δείτε τις δηλώσεις της:




Τις τελευταίες μέρες η υγεία του καλλιτέχνη βελτιωνόταν καθημερινά και μάλιστα ξεκίνησε λογοθεραπεία για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ομιλίας που προκλήθηκε από το εγκεφαλικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This