Η φρεσκοχωρισμένη Ζέτα Θεοδωροπούλου τα κάνει όλα «φύλλο και φτερό»

Must Read

Η φρεσκοχωρισμένη Ζέτα Θεοδωροπούλου τα κάνει όλα «φύλλο και φτερό» ως guest star στο νέο βιντεοκλίπ του Ηλία Βρεττού. Μια «σπόντα» της κούκλας influencer για τον εν διαστάσει σύζυγό της Παναγιώτη Ταχτσίδη, στο πλαίσιο μιας διαγωνιστικής δοκιμασίας που πέρασε μαζί με τις συμπαίκτριές της στο reality μόδας, την οδήγησε πανηγυρικά σε νίκη με το παραπάνω μεγάλο έπαθλο!

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από τις συμμετέχουσες στην εκπομπή του Σκάι να κάνουν μία στιλιστική πρόταση για look σε βιντεοκλίπ τραγουδιού δικής τους επιλογής, με τη Ζέτα να διαλέγει να εκφραστεί μέσα από το σουξέ της Κατερίνας Λιόλιου «Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε» και να συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία.

Οπως είχε αποκαλύψει πρώτη η «Espresso» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της στις αρχές Απριλίου, το πρώην μοντέλο έχει μπει εδώ και λίγους μήνες σε τροχιά διαζυγίου με τον άντρα του, τον γνωστό ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη. Ο λόγος; Μια άλλη γυναίκα που μπήκε στη ζωή εκείνου στη Ρουμανία, όπου μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στην ομάδα Κλουζ. Η επιλογή του εν λόγω τραγουδιού από τη Ζέτα, λοιπόν, θεωρήθηκε από πολλούς «σπόντα» για το status στην προσωπική της ζωή την τρέχουσα περίοδο, αφού το λαμπερό ζευγάρι δεν ζει πλέον κάτω από την ίδια στέγη.

Σε κάθε περίπτωση, η Ζέτα Θεοδωροπούλου τερμάτισε πρώτη στη δοκιμασία με τα βιντεοκλίπ, κερδίζοντας έτσι το έπαθλο, που ήταν ένας ρόλος guest star στο καινούργιο βιντεοκλίπ του Ηλία Βρεττού για τη φρέσκια, καλοκαιρινή επιτυχία του τραγουδιστή από την Panik Records, στην οποία συμμετέχει και ο ράπερ KG. «Περάσαμε υπέροχα στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ. Η ενέργεια των καλλιτεχνών αλλά και όλη η παραγωγή συντέλεσαν σε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο και πολλές ακόμα επιτυχίες» έγραψε η Ζέτα σε ανάρτησή της στο Instagram, όπου δημοσίευσε και εικόνες από το backstage του γυρίσματος του music video.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This