Έλλη Τρίγγου: «Κάνω κυρίως γυμνισμό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο να βρίσκεσαι στη θάλασσα, κάτω απ’ τον ήλιο, εσύ με το κορμί σου» (video)

Must Read

Την αποκάλυψη ότι το καλοκαίρι επιλέγει να κάνει γυμνισμό στην παραλία πραγματοποίησε η Έλλη Τρίγγου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η πανέμορφη ηθοποιός που λατρεύτηκε στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στην εκπομπή «The Tonight Show» και παραδέχθηκε πως προτιμά να κάνει γυμνισμό, καθώς όπως τόνισε της επιτρέπει να νιώθει ελεύθερη.

«Κάνω κυρίως γυμνισμό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα, κάτω από τον ήλιο, εσύ με το κορμί σου.

Θεωρώ ότι το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο όμορφο. Είναι ένα δώρο. Η περιουσία μας, δε μου ανήκει τίποτα άλλο εκτός από το σώμα μου.

Οπότε όταν βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον που είναι προστατευμένο, που επιτρέπεται, που δε θα φέρω κάποιον σε δύσκολη θέση, φυσικά και το επιλέγω. Εννοείται αυτό.

Δεν είμαι μόνο εγώ. Υπάρχει πολύς κόσμος που ξέρει να εκτιμάει την ελευθερία», ήταν τα λόγια της Έλλης Τρίγγου.

https://vimeo.com/391435098

Δείτε επίσης: Tα 10 ελληνικά ζευγάρια που δεν θυμάστε ότι κάποτε ήταν μαζί 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This