Αναφορά στην θεατρική του επιστροφή αλλά και στον τρόπο που θέλησε να διαχειριστεί ο ίδιος το σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο αντιμετώπισε στο πρόσφατο παρελθόν, έκανε ο Δημήτρης Σταρόβας, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή.
«Δεν έχω νιώσει να απομακρυνθεί κανείς από κοντά μου αλλά 2 – 3 άνθρωποι ήταν πολύ πιο κοντά μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος καλλιτέχνης και συνέχισε: «Στην παράσταση έχουμε προσαρμόσει τον ρόλο μου σε μένα. Και γω δεν είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου γιατί δεν το λες και επάνοδο κανονική, παρότι θα πω ότι έχουμε κάνει μια προσαρμογή. Δεν επηρεάζει την παράσταση αυτό».
Κλείνοντας επεσήμανε πως: «Δύσκολες στιγμές πέρασα και περνάω ακόμα αλλά είμαι φύσει αισιόδοξος. Αυτό που θα ήθελα να πω στον κόσμο είναι να έχει υπομονή, υπομονή και αισιοδοξία. Δεν είναι και 20 χρόνια πριν, είναι πρόσφατο το γεγονός. Δεν αφήνω όμως αυτό να με πάρει από κάτω. Τώρα είμαι σε μια περίοδο που… μου συγχωρούνται όλα, με συμπαθούν και με αγαπάνε όλοι».