Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Μαρτίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Ηρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε πιο ρεαλιστικά τη ζωή σας, καθώς τώρα έχετε αρχίσει να βλέπετε και τις δύο όψεις του νομίσματος στις υποθέσεις σας. Πρέπει να αλλάξετε τακτική και να μην κάνετε συνέχεια τους ήρωες. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και σύνθετες, αλλά δεν θα είναι δύσκολο να κάνετε τη συγκρότηση του ψυχισμού σας. Χρησιμοποιήστε την εργασία ή τις συναναστροφές σας για να αναπληρώσετε τις εσωτερικές σας ελλείψεις. Η αισιοδοξία σας θα ανέβει αισθητά και οι προτάσεις για συνεργασίες, εκτός από πολλές, θα είναι και αρκετά ενδιαφέρουσες.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα παράπονα που έχετε σωρευμένα μέσα σας. Θα νιώθετε παραμελημένοι λόγω του άγχους, που θα σας καταβάλλει, όμως, αν δημιουργήσετε σωστές βάσεις στις σχέσεις σας, θα αντεπεξέλθετε με ευκολία στις λιγότερο καλές περιόδους της ζωής σας. Εχετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να γνωρίσετε και να δημιουργήσετε σχέσεις με αξιόλογα άτομα. Το εύστροφο μυαλό σας θα ωθήσει τους ανθρώπους που σας συναναστρέφονται να σας προσεγγίσουν περισσότερο για να μοιραστούν μαζί σας τα προβλήματα και τα μυστικά τους, αλλά και για να ζητήσουν τη συμβουλή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για τη ζωή σας. Οι μεταμορφωτικές αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω σας είναι προκλήσεις για αλλαγή πορείας ζωής. Χρειάζονται δύναμη για να περιορίσετε τους φόβους σας για το μέλλον, όπως και μεγάλη προσπάθεια για να δεχτείτε την πραγματικότητα όπως διαγράφεται. Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από την επικοινωνιακή σας δραστηριότητα, γι’ αυτό επιμεληθείτε ιδιαιτέρως τις σχέσεις σας με τους άλλους σε όλους τους τομείς και την οικονομική σας αναδιοργάνωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να βελτιώσετε τα έσοδά σας θα είναι πολλές, γι’ αυτό αναζητήστε τον σωστό τρόπο αποταμίευσης, ώστε να μπορέσετε αργότερα να αγοράσετε ένα σπίτι ή ό,τι άλλο χρειάζεστε. Συζητήστε σοβαρά με τον συνεταίρο ή τον σύντροφό σας τον τρόπο που σκέφτεται την οικονομική του κατάσταση, γιατί αργότερα μπορεί να υποχρεωθείτε να αντιμετωπίσετε τις δικές του λανθασμένες οικονομικές κινήσεις. Θα έχετε το θάρρος και τη δύναμη που χρειάζονται για να βάλετε δικούς σας όρους και να πείσετε για τις ικανότητές σας.

ΛΕΩΝ: Ακούστε προτάσεις και συμφωνίες που θα σας προτείνουν σχολαστικά και διερευνήστε τις πριν υπογράψετε, καθώς θα πρέπει να έχετε τον νου σας για παραλείψεις ή υποσχέσεις που δεν θα υλοποιηθούν στο έπακρο. Ο διάλογος θα βοηθήσει όχι μόνο τις σχέσεις σας, αλλά και την εσωτερική σας ηρεμία, αφού στα πάντα γίνεται μια καλύτερη προετοιμασία. Η πίεση που θα νιώσετε μπορεί να προέλθει και από τα οικογενειακά βάρη που θα επωμιστείτε. Ακόμα κι αν οι διαφορές προβάλλουν έντονα, σχέσεις που αξίζουν θα αντέξουν στα χτυπήματα και θα συνεχιστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εβδομάδα θα σας δώσει τη δυνατότητα μιας καλύτερης αξιολόγησης φίλων, συγγενών και αγαπημένων προσώπων. Εάν πιστεύετε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσετε ασάφειες, μπερδεμένες καταστάσεις, υποψίες που μπορεί να μεγεθυνθούν, προτιμήστε να το κάνετε τις πρώτες ημέρες. Καλό θα είναι να μη σας λείπει το τακτ, γιατί δεν είναι όλοι έτοιμοι την ίδια στιγμή να δεχτούν σκληρές εξομολογήσεις ή εξονυχιστική ανάκριση. Η αγάπη που νιώθετε για κάποια άτομα δεν σας δίνει το δικαίωμα της υπέρβασης των δικαιωμάτων ή των αδυναμιών τους.

ΖΥΓΟΣ: Ακόμα και αν κάνετε μια εξαρτημένη εργασία, η μέρα σάς βοηθά ποικιλοτρόπως να γίνετε πιο αποδοτικοί και σαφώς πιο ανεξάρτητοι. Οσοι είστε δεσμευμένοι αποφύγετε τις μικρές περιπέτειες που μπορεί να σας τονώνουν, αλλά ο σύντροφός σας δεν θα είναι έτοιμος να δεχθεί κάτι τέτοιο. Προτιμήστε να ανανεώσετε τη σχέση σας και φροντίστε τον σύντροφό σας περισσότερο, όχι για να τον πείσετε για τα συναισθήματα που τρέφετε για το πρόσωπό του, αλλά γιατί πιστεύετε ότι αυτή η σχέση έχει ακόμα να σας δώσει πολλά θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε να αναδειχθείτε αισθητικά, βρείτε άλλους τρόπους από τον έρωτα και την ευτυχία, γιατί μπορεί να είναι το καλύτερο ενισχυτικό της ομορφιάς. Βάλτε ένα πρόγραμμα βελτίωσης της υγείας σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή σας και βρείτε μεθόδους που θα σας απαλλάξουν από βλαβερές συνήθειες και θα σας τονώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση και εκμεταλλευτείτε κάθε δυνατότητα ενίσχυσης της θέσης σας. Εξαντλήστε κάθε περιθώριο συνεννόησης και συνεργασίας στις αναποδιές και προσπαθήστε να αποφύγετε λάθη ή παρατυπίες με νόμους και κανονισμούς. Ισως η εβδομάδα να είναι από τις πιο ενδεδειγμένες για να πάρετε αποφάσεις, αλλά και για να τολμήσετε ενέργειες που έχουν σκοπό τη βελτίωση των οικονομικών σας. Φιλοσοφήστε και μελετήστε τις ιδιαιτερότητες των γύρω σας, καθώς μόνο έτσι θα έχετε την απάντηση και συγχρόνως θα δεχτείτε μερικά από αυτά που σας εκνευρίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στόχος σας είναι να κατανοήσετε τους άλλους, για να μπορεί η τύχη να σας διευκολύνει στη συνέχεια με πολλούς και ποικίλους τρόπους. Μην περνάτε τις συμβουλές που σας δίνουν αψήφιστα και, αν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε όσο γρήγορα θα θέλατε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας ενοχλούν, εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση και να περιμένετε το γύρισμα των πραγμάτων. Βρείτε ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και στις άλλες υποχρεώσεις που έχετε, και μην εγκαταλείψετε τον τομέα του έρωτα τόσο εύκολα, θεωρώντας ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σας θαυμάζει και θα θέλει να μείνει μαζί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για όσους από εσάς είστε ακόμα ελεύθεροι, η αναζήτηση του συντρόφου θα είναι έντονη τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες, γι’ αυτό έστω την τελευταία στιγμή προσπαθήστε. Η διάθεσή σας θα είναι ρομαντική και κτητική παράλληλα, και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Γι’ αυτό, αν πραγματικά θέλετε, μπορείτε να λύσετε το πρόβλημά σας. Δεν αποκλείεται στην εσωτερική σας διάθεση να επέμβουν και εξωτερικοί παράγοντες, εσείς όμως θα πρέπει να είστε ανοιχτοί σε όλες τις προσωπικές σας ανάγκες. Η συναισθηματική απραξία θα παραδώσει τη σκυτάλη, και έτσι δεν θα νιώθετε ότι βρίσκεστε εκτός παιχνιδιού.

ΙΧΘΥΣ: Φλερτάρετε ακόμα και αν δεν έχετε τη διάθεση να συνεχίσετε. Δεχθείτε μια πραγματικά ουσιαστική σχέση και, όταν αυτή εμφανιστεί, μην επιτρέψετε να χαθεί από τη ζωή σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα σας προκαλέσει να αποφασίσετε ποια από τις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα. Εξετάστε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους, ώστε να περάσετε όμορφες και ήσυχες γιορτές. Το ίδιο διάστημα θα αναγκαστείτε να επιστρέψετε στη συναισθηματική σας ζωή όχι γιατί την έχετε ξεχάσει, αλλά γιατί είστε υποχρεωμένοι να φροντίσετε τα οικονομικά που σχετίζονται με την οικογένειά σας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This