«Εγκλωβισμένοι» στο Ισραήλ είναι οι τραγουδιστές Αλέκος Ζαζόπουλος και Βασιλική Νταντά οι οποίοι την Πέμπτη 12 Ιουνίου πραγματοποίησαν συναυλία στο Τελ Αβίβ.
Όπως λέει ο κ. Ζαζόπουλος το πρωί της Παρασκευής πήγαν στο αεροδρόμιο για να πετάξουν προς Ελλάδα αλλά ενημερώθηκαν ότι όλες οι πτήσεις είχαν ακυρωθεί καθώς τα ξημερώματα προηγήθηκε η μεγάλη επίθεση του Ισραήλ προς το Ιράν και έκλεισε ο εναέριος χώρος του Ισραήλ, μεταξύ άλλων.
Ο τραγουδιστής, μιλώντας στον Ant1 εξέφρασε την ανησυχία του και μίλησε για τα μέτρα ασφαλείας:
«Φοβάμαι, ανησυχώ για τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τους δικούς μου ανθρώπους και δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Αυτή τη στιγμή δεν ακούω σειρήνες. Εμείς το πρωί, μετά τη συναυλία, πήγαμε στο αεροδρόμιο και μας ενημέρωσαν ότι ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις, οπότε αναγκαστικά γυρίσαμε στο ξενοδοχείο.
Τα καταφύγια είναι υπόγεια. Όταν ηχήσει το alert, θα μεταφερθούμε σε αυτά. Έχω μιλήσει με το προξενείο και μας είπαν ότι έχει δοθεί εντολή για διακοπή κάθε πτήσης και περιμένουμε νεότερα».
Δείτε επίσης:
Πύρινος εφιάλτης στη Μέση Ανατολή – Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν
και εκεί να μείνουν
Ουστ , φιλοχρηματα κοπροσκυλα .
Καλά να πάθουμε όταν τραγουδάνε σε μια χώρα αιματοβαμμένη από τους βρωμό σιωνιστές ναζί οι εκκλησίες στα Ιεροσόλυμα με τις αραβικές προσευχές χτυπάνε πένθιμα για τον παλαιστινιακό λαό παλεύουν μουσουλμάνοι και χριστιανοί για την ελευθερία της Παλαιστίνης
Τρέξατε και εσείς στο Ισραήλ, μην τυχόν και χάσετε κάνα φράγκο , καημένε……