Nέες εκπομπές στο OPEN για τόνωση του ψυχαγωγικού τομέα

Must Read

Παρά τα κενά που αντιμετωπίζει ο ενημερωτικός τομέας του Open, όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα σε αναλυτικό της ρεπορτάζ η «Espresso», το ψυχαγωγικό πρόγραμμα προσπαθεί ντάλα καλοκαίρι να ανανεωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την προηγούμενη Παρασκευή ολοκληρώθηκε η εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου, οι οποίοι φέρεται ότι αποχωρούν από το Open, καθώς δεν αναμένεται να ανανεωθεί η σύμβαση ορισμένου χρόνου που είχαν.

Την ίδια στιγμή ένα αλαλούμ γίνεται στο τμήμα ειδήσεων του καναλιού, αφού κοντεύει να μείνει χωρίς παρουσιαστές και παρουσιάστριες ειδήσεων μέσα στο καλοκαίρι. Στα τέλη Ιουλίου θα αποχωρήσει (προσωρινά) για να γεννήσει η Νίκη Λυμπεράκη, ενώ ο Βασίλης Τσεκούρας αναρρώνει μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Το βάρος των δελτίων λοιπόν θα μοιραστούν οι Λίνα Δρούγκα, Στέλλα Γκαντώνα και Ματίνα Παπαδέα στο μεσημεριανό δελτίο, στο κεντρικό και στου Σαββατοκύριακου. Πάντως, όπως ακούγεται, θα δοκιμαστούν και άλλoι newscasters και ancorwomen για τα δελτία ειδήσεων του καναλιού. Από την άλλη μεριά, στο ψυχαγωγικό δίνεται μεγάλο βάρος, με τη δημιουργία νέων εκπομπών, για να μη χαθούν τηλεθεατές και διαφήμιση.

Στις 13 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα η νέα μεσημεριανή εκπομπή του Open, «The Booth», με τις Σοφία Μουτίδου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κρυσταλλία και Σοφία Κουρτίδου. Οι τέσσερις γυναίκες θα δέχονται τηλεφωνήματα από τον κόσμο και θα συζητούν τα πάντα.

Στο μεταξύ ξεκίνησε η νέα πρωινή εκπομπή «Καλοκαίρι #not», στις 09.50, με παρουσιαστές τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Ναταλί Κάκκαβα και συμπαρουσιαστές την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ξεκάθαρα ότι το «πρώτο βιολί» στην παρέα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, λόγω της δημοσιογραφικής του επάρκειας, ενώ οι άλλοι παρουσιαστές μπορεί να ωραίοι και ευχάριστοι, αλλά είναι… διακοσμητικοί.

Δείτε επίσης: Λίστα Πέτσα: Τα χιλιάδες ευρώ σε ανύπαρκτες ιστοσελίδες και τα μηδενικά τιμολόγια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This