Απίστευτες εξελίξεις στο σίριαλ «Άγριες μέλισσες» από τις αρχές Σεπτεμβρίου!

Must Read

Με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο, με τη Λενιώ να παραδέχεται τη δολοφονία του Σέργιου στον Προύσαλη, θα ρίξουν την αυλαία τους απόψε στις 22.45 οι «Άγριες μέλισσες» των 1.500.000 τηλεθεατών!

Το σίριαλ εποχής του ΑΝΤ1, της σεναριογράφου Μελίνας Τσαμπάνη και του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου, θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με το φινάλε του γι’ αυτή τη σεζόν.
Η Δρόσω θα γεννήσει τελικά τον εγγονό του Δούκα Σεβαστού και θα δώσει το αγόρι της στον πατέρα του, τον Νικηφόρο. Μάλιστα, θα παρακαλέσει την Ασημίνα να αγαπήσει το μωρό της. Η αδερφή της όμως δεν θα μπορέσει, όπως λένε τα spoilers, να φροντίσει τον καρπό της προδοσίας, και την ανατροφή του μωρού θα αναλάβει αποκλειστικά η Μυρσίνη. Η Δρόσω, με το που θα γεννήσει με κίνδυνο της ζωής της το μωρό, θα εξαφανιστεί από το Διαφάνι και θα χαθεί από προσώπου γης.

Οι τρεις αδελφές Σταμίρη θα κινδυνέψει με τον πιο βίαιο τρόπο, όταν η Θεοδοσία, τρελαμένη από το μίσος και τη ζήλια για τη σχέση της Λενιώς με τον Λάμπρο, πηγαίνει και βρίσκει την αντίζηλό της. Της λέει ότι την κρατά στο χέρι και θα παραδώσει στον Προύσαλη το ημερολόγιο του Γιάννου και το σκίτσο που βρήκε, το οποίο αποδεικνύει ότι οι τρεις αδελφές έριξαν από τη γέφυρα τον Σέργιο Σεβαστό.

Η Ελένη, για να προστατεύσει τις αδερφές της από το μένος της Θεοδοσίας, πηγαίνει και παραδίδεται στον Προύσαλη, λέγοντας ότι αυτή σκότωσε τον Σέργιο και δεν έχουν καμία σχέση οι αδερφές της. Μεμιάς ξελαφρώνει, η Θεοδοσία χαίρεται που θα σαπίσει στη φυλακή η Λενιώ και ο Λάμπρος μένει εμβρόντητος.

Τι θα γίνει όμως από τις αρχές Σεπτεμβρίου; Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο θα είναι τα γεγονότα που θα στιγματίσουν τη σειρά μέχρι τέλος του Δεκέμβρη. Μετά τη σύλληψη, η Λενιώ θα δικαστεί και θα οδηγηθεί σε φυλάκιση.

Ωστόσο, ελλείψει ισχυρών αποδεικτικών στοιχείων, δεν θα καταδικαστεί σε θανατική ποινή, αλλά σε πολυετή κάθειρξη. Στη φυλακή λέγεται ότι θα τη βοηθήσει ένας άλλος άντρας που θα μπει στη ζωή της και θα τον υποδυθεί ο σπουδαίος θεατρικός ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης.

Όσον αφορά τον Θωμά Κυπραίο, ο οποίος θα μας αποχαιρετήσει στο τέλος του 2020, οι φήμες θέλουν να δίνει τραγικό τέλος στη ζωή του δι’ απαγχονισμού, βυθισμένος στη μορφίνη και έτσι ο Νέστορας δεν θα μπει στον μεγάλο πειρασμό να τον σκοτώσει!
Το 2021, όμως, θα είναι πιο συγκλονιστικό για τις «Άγριες μέλισσες».

Στον δεύτερο κύκλο της σειρά, η Ελένη παραμένει στη φυλακή, ενώ η Δρόσω έχει φύγει για την Αθήνα, για να κάνει καριέρα τραγουδίστριας. Ωστόσο, θα καταλήξει σε οίκο ανοχής της Τρούμπας, έχοντας αλλάξει φυσικά το όνομά της. Η μεγάλη αδερφή της προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη της μέσα από τη φυλακή και ένας νέος φίλος (Βασίλης Μπισμπίκης) θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει για να βρει την αδελφή της.

Δείτε επίσης: Ο ΑΝΤ1 «εισβάλει» στη βραδινή ζώνη με… βαριά όπλα στις νέες σειρές του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This