Ο ΑΝΤ1 με συνταγή επιτυχίας στο πρόγραμμα της σεζόν 2020-2021 – Πρωτότυπη παρουσίαση μέσω διαδικτύου

Must Read

Την παρουσίαση του νέου του προγράμματος αλλιώς έκανε ο ΑΝΤ1 χθες, Τρίτη 28 Ιουλίου, με τον Τζώρτζη Ποφάντη να κουβεντιάζει online με εκπροσώπους των media.

Μέσω διαδραστικής διαδικτυακής πλατφόρμας, ο chief content officer του ANT1 μίλησε για τις εκπομπές και τα σίριαλ που θα δουν οι τηλεθεατές του σταθμού τη σεζόν 2020-2021, κάνοντας επίσημες ανακοινώσεις και λύνοντας απορίες σχετικά με τα φιλόδοξα πρότζεκτ που έχει βάλει κάτω από την… ομπρέλα του.

«Ψυχαγωγία με γέλιο και συναίσθημα και έγκυρη ενημέρωση είναι οι βασικοί άξονες του προγράμματός μας για τη σεζόν που έρχεται. Ο ΑΝΤ1 είναι η σταθερά του τηλεοπτικού κοινού για 30 χρόνια, αλλά ταυτόχρονα ξέρει να καινοτομεί και να εκπλήσσει» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού.

Σε ό,τι αφορά το ημερήσιο πρόγραμμα, από τα ξημερώματα μέχρι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που θα παρουσιάζει πάλι ο Νίκος Χατζηνικολάου, θα γίνουν μικρές αλλαγές. Το «Καλημέρα, Ελλάδα» συνεχίζει με τον Γιώργο Παπαδάκη, το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και ανανεωμένη ομάδα, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια και η Μαρία Μπεκατώρου θα βρίσκονται πάλι στα ηνία του «Rouk Ζουκ» και του «Still standing» αντίστοιχα.

Σχετικά με το άλλο «παιδί» της Μαρίας Μπεκατώρου, το «Your Face Sounds Familiar», που διακόπηκε απότομα λόγω κορωνοϊού, αναμένεται να επιστρέψει στους δέκτες μας τον Δεκέμβριο, πιθανότατα με κάποιους από τους ίδιους συμμετέχοντες. Ο Τζώρτζης Ποφάντης ανακοίνωσε όμως και μια επιστροφή από τα παλιά που αναμένεται να κάνει αίσθηση. Οπως είπε, ο ΑΝΤ1 απέκτησε για τη νέα σεζόν τα δικαιώματα του show «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», το οποίο είχε προβάλει πρώτος, αλλά τα τελευταία χρόνια το βλέπαμε μέσα από τη συχνότητα του Σκάι. Τόνισε ωστόσο πως είναι μέσα στα πλάνα του καναλιού η ενεργοποίηση του show «μέσα στην επόμενη χρονιά», δηλαδή το 2021.

Από τη διαδικτυακή συζήτηση δεν γινόταν να λείπουν φυσικά οι «Άγριες μέλισσες», με τον κ. Ποφάντη να ανακοινώνει έπειτα από σχετική ερώτηση που του έγινε πως έχει προβλεφθεί αύξηση τόσο στο μπάτζετ συνολικά του δημοφιλέστατου σίριαλ όσο και στις αμοιβές των ηθοποιών. Ακόμη, πέντε νέοι πρωταγωνιστές θα ενταχθούν σε πρώτη φάση στο καστ: οι Βασίλης Μπισμπίκης, Αργύρης Πανταζάρας, Στέλλα Γκίκα, Αλεξάνδρα Παντελάκη και Γιάννης Νταλιάνης.

Σε ό,τι αφορά τις σειρές του καναλιού, έρχεται να προστεθεί ο δραματικός «Ηλιος», που θα προβάλλεται καθημερινά, πριν από το δελτίο, σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία Βίκυς Μανώλη. Πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Καραμίχος, Αντίνοος Αλμπάνης, Ευγενία Δημητροπούλου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Μάριος Αθανασίου κ.ά. Νέα σειρά είναι και η «Φαμίλια», μια κωμωδία σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου και σενάριο Νίκου Παπαδόπουλου, Ζήση Ρούμπου και Τόλη Παπαδημητρίου. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και η Ιωάννα Ασημακόπουλου. Ακόμη, ο Γιάννης Μπέζος θα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παρουσιάστε», την οποία θα σκηνοθετεί κιόλας μαζί με τον Μιχάλη Βογιατάκη, σε σενάριο Μάκη Πιτταρά. Να σημειωθεί φυσικά πως με νέο κύκλο επεισοδίων θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1 και το «Καφέ της Χαράς» των Χάρη Ρώμα και Αννας Χατζησοφιά.

Πίσω στην ψυχαγωγία, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα επιστρέψει στο late night πόστο του με το «The 2night show». Ο ίδιος ενδέχεται πάντως να αξιοποιηθεί και σε άλλο πρότζεκτ. Ακόμη, επιστρέφει το «Ταξί», που είχαμε δει παλαιότερα τόσο με τον Μάρκο Σεφερλή όσο και με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τούτη τη φορά με οδηγό-παρουσιαστή τον κωμικό Αλέξανδρο Τσουβέλα. «Μια στιγμή, μια ζωή» είναι ο τίτλος του νέου docu-reality format, μέσα από το οποίο οι πρωταγωνιστές μοιράζονται σημαντικές ιστορίες από το παρελθόν τους με αφορμή μία φωτογραφία και την αναπαράστασή της από την ομάδα της εκπομπής. Το νέο ριάλιτι, όπως ανέφερε ο Τζώρτζης Ποφάντης, δεν θα έχει παρουσιαστή. Τέλος, έρχεται και μια νέα σατιρική εκπομπή, με οικοδεσπότες τους Φάνη Λαμπρόπουλο και Νικόλα Ράπτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This