Πυρά από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για τον σχεδιασμό του Alpha! «Γενικότερα το έχει… χάσει» (video)

Must Read

«Καρφιά» εναντίον του Alpha εκτόξευσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσω της εκπομπής του στο Open, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο σταθμός, στον οποίο εργάστηκε κι ο ίδιος επί 14 συναπτά έτη, «το έχει χάσει» και κάνει λάθη μικρών παιδιών στον σχεδιασμό του νέου προγράμματός του.

«Στον Alpha ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά αυτή που πέρασε» ανέφερε κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού ρεπορτάζ ο συνεργάτης της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» Αλέξης Μίχας. Τότε ο Γρηγόρης πήρε θέση σχετικά δίχως να… χαρίσει κάστανα. «Γιατί έκαναν λάθος επιλογές!» τόνισε.

«Γενικότερα ο Alpha το έχει… χάσει. Δηλαδή αυτό το λάθος που έκοψαν το “Deal” από τον Φερεντίνο, του έδωσαν ένα άλλο τηλεπαιχνίδι και μετά το μάζεψαν γρήγορα γρήγορα και επανέφεραν το “Deal”, είναι λάθος που κάνουν παιδάκια του δημοτικού… Και φέτος τι σκοπεύουν να κάνουν δηλαδή;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το ανανεωμένο πρόγραμμα με τις εκπομπές που θα παρουσιάσει ο Alpha τη νέα σεζόν.

Για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day» σημείωσε ότι υπήρξαν πολλές αποχωρήσεις και σχολίασε: «Νομίζω θα είναι δύσκολη χρονιά ώσπου να βρούνε τα καινούργια πατήματά τους». Ιδιαίτερα καυστικός υπήρξε, όμως, ο Γρηγόρης και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το νέο πουλέν του Alpha. «Η Ηλιάνα ξέρει η ίδια τι θα κάνει ή ακόμη φωτογραφίζεται;» εξέφρασε με νόημα την απορία του on air.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=v0S9w4vs2jA&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Η Άννα Ελευθερίου βρήκε τη… δύναμη της αγάπης σε ποδοσφαιριστή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This