Ο ΑΝΤ1 βγάζει πιο γρήγορα από το οπλοστάσιό του τέσσερις σειρές

Must Read

Υπό το άγχος του ανταγωνισμού, που έχει μοιράσει πλέον την πίτα της τηλεθέασης -και τελικά αποδεικνύει ότι όσα κανάλια ξεκίνησαν νωρίτερα το πρόγραμμά τους φέτος έκλεψαν ποσοστά θεαματικότητας- ο ΑΝΤ1 βγάζει πιο γρήγορα στην τηλεοπτική αρένα τέσσερις τηλεοπτικές σειρές!

Έτσι την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου θα δούμε στις 21.00 το πρώτο χορταστικό επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου «Ήλιος», η οποία θα προβάλλεται καθημερινά στις 20.00.

Η Λήδα (Ευγενία Δημητροπούλου) επιστρέφει με τον έφηβο γιο της Πέτρο (Κωνσταντίνος Πεσλής) στην πόλη που γεννήθηκε, ύστερα από 18 χρόνια απουσίας. Εκεί θα συναντήσει ξανά τον Φίλιππο (Αντίνοος Αλμπάνης), τον πρώτο έρωτα που τη σημάδεψε, αλλά θα έρθει και αντιμέτωπη με την οικογένειά της και την οδύνη της αυτοκτονίας της αδελφής της.

Τότε η Λήδα έφυγε κρυφά, γεμάτη τύψεις και ενοχές, χωρίς κανείς να γνωρίζει πού βρίσκεται. Ο πρώτος άνθρωπος που θέλει να δει είναι ο παλιός κολλητός φίλος της. Η Λήδα προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά της και να ζήσει τον έρωτα που στερήθηκε. Διχάζεται, όμως, ανάμεσα στο άσβεστο πάθος της για τον Φίλιππο, ο οποίος είναι πλέον παντρεμένος με την Αλίκη (Ντόρα Μακρυγιάννη), και στον νέο έρωτα που απρόσμενα γεννιέται με τον Δημήτρη (Γιώργος Καραμίχος), τον αστυνόμο που έχει αναλάβει την υπόθεσή της και θέλει να φτάσει στην αλήθεια.

Ακόμη την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00 επανέρχεται και το «Καφέ της Χαράς», όπου ένας γάμος, μια εγκυμοσύνη, ένα μυστήριο και ένας κρυφός έρωτας απασχολούν τους τηλεθεατές.

Την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου καταδρομείς θα παραταχθούν στη μικρή μας οθόνη και θα ανοίξουν πυρ! Το σίριαλ «Παρουσιάστε!» από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 «κατατάσσεται» στο ολόφρεσκο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Η ιστορία ξετυλίγεται ανάμεσα σε δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή με δύο διοικητές να κοντράρονται! Γούλας ο ένας (Γιάννης Μπέζος), Σκορδάς (Μανώλης Μαυροματάκης) ο άλλος και ο πόλεμος θα είναι μεγάλος!

Τέλος, μια «Φαμίλια» που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη, αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο καινούργιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21.00.

O Γιάννης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) και η Μαίρη (Ιωάννα Ασημακοπούλου) γνωρίστηκαν σε ένα λούνα παρκ, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν, έκαναν τέσσερα παιδιά και επισκέπτονται έναν ψυχολόγο – σύμβουλο γάμου για να μην… αποτρελαθούν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This