Δευτέρα 14/6/2021

«Χρησμοί» και «πειστήρια» για το τηλεοπτικό «αύριο» της Μενεγάκη

Στο μυαλό της Ελένης...

Η ωραία Ελένη θα είναι πάντα το μήλον της Έριδος για τα κανάλια, ακόμη και όταν αυτή κάθεται ήσυχα στον καναπέ του σπιτιού της και στην καραντίνα της!

Για την επιστροφή της, όποτε και αν αυτή γίνει, κάποιοι προσπαθούν να μιλήσουν με «χρησμούς» ή και «πειστήρια»! Για παράδειγμα, ο σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης, που παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, μίλησε και για το τηλεοπτικό «αύριο» της Μενεγάκη!

Ο σκηνοθέτης, που τα τελευταία 25 χρόνια απέχει από τη μικρή οθόνη, μίλησε για την Eλένη Μενεγάκη, με την οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν στον «Πρωινό καφέ» και στον «Καφέ με την Ελένη», και εξέφρασε τη δική του οπτική γωνία για την επιστροφή της. Ο Βιντιάδης, που έχει υπογράψει παραγωγές στην τηλεόραση όπως «Τα τετράγωνα των αστέρων» με τη Μαρία Αλιφέρη, και «Αλάτι και πιπέρι» με τον Φρέντυ Γερμανό, είπε χαρακτηριστικά: «Η Ελένη χρειάζεται στην τηλεόραση. Γιατί να μη χρειάζεται; Η Ελένη θα επανέλθει κάποια στιγμή, πιστεύω, αλλά όχι έτσι όπως ήταν, υποθέτω. Με κάτι καινούργιο!»

Μετά την προβολή της συνέντευξής του ο Βαγγέλης Περρής διαφώνησε μαζί του σχετικά με την επιστροφή της Μενεγάκη σε άλλο ρόλο και πόστο ή ακόμη και σε άλλη τηλεοπτική ζώνη από αυτή στην οποία τη γνωρίσαμε: «Αυτό που είπε ο Βιντιάδης δεν πιστεύω να ισχύει. Εχω μιλήσει με την Ελένη και έχω μια γνώση τού τι θα κάνει, εκτός αν έχουν αλλάξει τα πράγματα άρδην. Η επιθυμία της Ελένης δεν είναι η βραδινή ζώνη, δεν είναι να αλλάξει ζώνη! Θέλει εκπομπή μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού και όχι κάτι άλλο. Αυτό θεωρεί ότι είναι η ταυτότητά της και θα τη συνεχίσει. Δεν νομίζω ότι θα γυρίσει και θα παρουσιάσει κάτι σε σόου ή σε ριάλιτι. Αν γυρίσει, που δεν θα είναι σε κανάλι από αυτά που περιμένουμε, θα κάνει την ίδια εκπομπή με την οποία την έχουμε μάθει!» ανέφερε ο Περρής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ