Πολυθεσίτες: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα βλέπουμε παντού τη νέα σεζόν

Αν πέρυσι μιλούσαμε για άνθηση της ελληνικής μυθοπλασίας, φέτος μπορούμε να κάνουμε λόγο για τη χρυσή χρονιά της!

Must Read

Και αν στο Δημόσιο μπορεί να γινόταν της τρελής με τους διπλοθεσίτες, στην περίπτωση των πρωταγωνιστών που θα τους δούμε σε δύο σίριαλ παίζει να πούμε «μπράβο τους», αφού τίποτα δεν τους χαρίστηκε, αλλά το κατέκτησαν με κόπο και πολλή δουλειά!

Αν πέρυσι μιλούσαμε για άνθηση της ελληνικής μυθοπλασίας, φέτος μπορούμε να κάνουμε λόγο για τη χρυσή χρονιά της! Γι’ αυτό τα κανάλια δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μοιραστούν έναν ταλαντούχο ηθοποιό, αρκεί να εξασφαλίσουν στη σειρά τους το όνομα ενός δημοφιλούς καλλιτέχνη. Ετσι, αρκετοί ηθοποιοί θα παίξουν σε δύο σειρές τη νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς!

Αναστασία Παντούση

Τρέχει και δεν φτάνει όλο το καλοκαίρι, όμως δεν τη νοιάζει καθόλου, αφού θα έχει τριπλή παρουσία στη μικρή οθόνη. Θα παίξει ξανά στη σειρά του Open «Κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια» του Μανουσάκη, στη νέα σειρά του Σκάι «ΣτΟργή», ενώ πρωταγωνιστεί και στη νέα μίνι σειρά του ANT1 «Σμύρνη μου αγαπημένη», όπου θα υποδυθεί την κόρη της Μιμής Ντενίση, που δεν της μέλλει ποτέ να παντρευτεί τον αγαπημένο της, αφού η Σμύρνη καίγεται!

Αναστάσιος Ροϊλός

Ο Νικηφόρος από τις «Αγριες μέλισσες» είναι από τους αγαπημένους νέους ταλαντούχους ηθοποιούς του κοινού και δη του γυναικείου. Ο πρωταγωνιστής του θεάτρου και της TV θα έχει τη μέγιστη τιμή και χαρά να υποδυθεί τον Δημήτρη Χορν στη σειρά εποχής της ΕΡΤ «Φλόγα και άνεμος», βαφτισιμιό της ηθοποιού Κυβέλης, η οποία ερωτεύτηκε τον Γέρο της Δημοκρατίας Γεώργιο Παπανδρέου. Από τον Ιανουάριο όμως θα πρωταγωνιστεί μαζί με την… Ασημίνα (Ελλη Τρίγγου) στη σειρά του ΑΝΤ1 «Μάγισσα» των σεναριογράφων Μελίνας Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη.

Αργύρης Πανταζάρας

Βραβευμένος με το βραβείο «Δημήτρης Χορν», ο Αργύρης Πανταζάρας κεντάει. Κέρδισε τις εντυπώσεις μέσα από τον ρόλο του στις «Αγριες μέλισσες» ως Τάκης Δοξαράς αλλά και στον «Σασμό», όπου υποδύθηκε τον αστυνόμο Γεράσιμο. Αυτήν τη σεζόν έρχεται στη νέα σειρά του Alpha «Παράδεισος των κυριών», ως μετρ της γαλλικής μόδας, ενώ θα τον δούμε και στο «Φλόγα και άνεμος».

Γιώργος Παπαγεωργίου

Ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού και σύζυγος της Δανάης Μιχαλάκη δεν κατακτά μόνο το θέατρο αλλά και το γυαλί. Ο ηθοποιός αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στον «Γλυκάνισο» του Σκάι, μια σειρά που θα μας υπενθυμίσει ότι ο έρωτας και η αγάπη δεν γνωρίζουν σύνορα. Ωστόσο, θα κάνει και guest εμφάνιση στα «Καλύτερά μας χρόνια» της ΕΡΤ με τους Ηλία Μελέτη και Κατερίνα Παπουτσάκη, όπου θα υποδυθεί έναν Ελληνοϊταλό μόδιστρο, τον Λουίτζι.

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Σε τριπλό ρόλο θα δούμε τον Τσιμιτσέλη, ο οποίος συνεχίζει κανονικά στη ρομαντική κομεντί της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», όπου συμπρωταγωνιστεί με τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού, υποδυόμενος έναν γιατρό. Θα τον δούμε σε guest εμφάνιση στη νέα κωμική σειρά του Mega «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», ενώ θα συνεχίσει να ψαρεύει με την ταξιδιωτική του εκπομπή «Fishy», η οποία έχει πάρει το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν στο ίδιο κανάλι.

Γιάννης Στάνκογλου

Αναμφισβήτητα είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Ο Στάνκογλου θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και αυτή τη σεζόν, αφού επιστρέφει στην ΕΡΤ μετά τη σειρά «Ορκος» για τη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Επίσης, θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», με θέμα τα μπουζούκια στην επαρχία τη δεκαετία του 1980, υποδυόμενος ένα αφεντικό της νύχτας και της πίστας.

Ευγενία Δημητροπούλου

Η αγαπημένη θεατρική ηθοποιός ξεχώρισε μέσα από τη σειρά του ANT1 «Ηλιος», αλλά αυτήν τη φορά θα τη δούμε μέσα από τη συχνότητα του Σκάι, μια και θα πρωταγωνιστήσει με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και την Ελενα Πιερρίδου στον «Γλυκάνισο». Ωστόσο, θα επιστρέψει και στη συνέχεια του «Νησιού», δηλαδή στο «Μια νύχτα του Αυγούστου», που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ και υπογράφει η Βικτόρια Χίσλοπ.

Κατερίνα Γερονικολού

Θα συνεχίσει κανονικά μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στη ρομαντική κομεντί της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» υποδυόμενη μια μελλοθάνατη από λάθος ιατρική διάγνωση που κωμικά αυτοκαταστρέφεται, ενώ θα τη δούμε και στη μίνι σειρά «Σμύρνη μου αγαπημένη», που έρχεται τη νέα σεζόν στον ANT1, ως υπηρέτρια της Φιλιώς Μπαλτατζή (Μιμή Ντενίση) που ερωτεύεται τον γιο της αφεντικίνας της.

Κρατερός Κατσούλης

Γυρνά με φόρα στην κωμωδία και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σπαρταριστή σειρά του ANT1 με τίτλο «Ποιος Παπαδόπουλος». Ωστόσο, δεν θα είναι μόνο σε αυτήν την κωμική σειρά, αφού θα κάνει και guest εμφάνιση στο «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» του Mega. Μάλιστα, ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί επίσης και στη μίνι σειρά «Σμύρνη μου αγαπημένη», όπου υποδύεται τον βασιλόφρονα αδερφό του Λεωνίδα Κακούρη και τραγικό πρόσωπο στη σφαγή του 1922.

Μαρία Καβογιάννη

Αρχικά θα τη δούμε στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega, το «Μaestrο», γυρισμένη στους Παξούς, ενώ θα κάνει και guest εμφάνιση στην κωμική σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου «Μαίρη Μαίρη Μαίρη». Η ηθοποιός, βέβαια, όπως έχει γίνει γνωστό, θα έχει έναν σημαντικό ρόλο στο «Μια νύχτα του Αυγούστου» της ΕΡΤ, ενώ αυτήν την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα της σειράς «Ζωή», που θα μεταδοθεί στο ANT1+.

Νεφέλη Κουρή

Η Κουρή επιστρέφει στην κρατική τηλεόραση μετά τη συμμετοχή της στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Κρίσιμες στιγμές», κι έρχεται στη νέα σειρά για το ολοκαύτωμα των Εβραίων της Θεσσαλονίκης «Το βραχιόλι της φωτιάς». Η ηθοποιός, όμως, θα έχει κι έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην κοινωνική σειρά του Σκάι «ΣτΟργή», όπου θα παίξει δίπλα στη Μαρία Ναυπλιώτου.

Νίκος Ψαρράς

Πολύ δημιουργική θα είναι η χρονιά και για τον Νίκο Ψαρρά, αφού ανήκει στους ηθοποιούς που θα παίξουν σε παραπάνω από μία σειρές τη νέα σεζόν. Μετά την επιτυχία που σημείωσε στις «Αγριες μέλισσες» και στην «Αγάπη παράνομη», επιστρέφει στη μικρή οθόνη σε τρεις νέες σειρές. Ο λόγος για το «Βραχιόλι της φωτιάς» στην ΕΡΤ ως ευκατάστατος Εβραίος της Θεσσαλονίκης που πεθαίνει από τους ναζί στο Αουσβιτς, την «Παραλία» στην ΕΡΤ με θέμα τους χίπηδες στα Μάταλα της Κρήτης, αλλά και τη «Μάγισσα», τη νέα σειρά των Τσαμπάνη – Καλκόβαλη στον ΑΝΤ1.

Λεωνίδας Κακούρης

Από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς ο Λεωνίδας Κακούρης, καθώς υποδύθηκε με μαεστρία έναν κακό, τον Δούκα Σεβαστό στις «Αγριες μέλισσες». Φέτος θα τον δούμε στη σειρά «Σμύρνη μου αγαπημένη» ως βενιζελικό επιχειρηματία της Σμύρνης το 1922, αλλά και στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο ρόδο».

Ταμίλα Κουλίεβα

Η ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη νέα αστυνομική σειρά του ANT1 «Παγιδευμένοι», με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη. Την ηθοποιό, όμως, θα δούμε και στη μίνι σειρά «Σμύρνη μου Αγαπημένη», που θα έρθει επίσης στον ΑΝΤ1, στην οποία κρατά τον ρόλο μιας Αρμένισσας που καίγεται μέσα στο σπίτι της από τους τσέτες το 1922.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This