Survivor spoiler: Η αδιαφορία του Μάριου Πρίαμου στην λιποθυμία της Ελευθερίας Ελευθερίου – Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Must Read

Ο κακός χαμός έγινε πριν ένα μήνα στο Survivor all star, καθώς ο Μάριος Πρίαμος είχε τρυφερά τετ α τετ με την, πρώην πλέον παίκτρια του reality επιβίωσης, Καρολίνα, ενώ εκείνος βρισκόταν σε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου και εκείνη με τον Μπο.

Οι τρυφερές στιγμές που αντάλλαξαν στην καλύβα οι δυο παίκτες έγιναν γνωστές και προκάλεσαν αντιδράσεις τόσο στους τηλεθεατές όσο και στους συντρόφους τους. Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μπο προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και να μην ρίξουν άλλο λάδι στη φωτιά.

Η γνωστή τραγουδίστρια όμως δεν κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της και όταν έφτασε στον Άγιο Δομίνικο ξέσπασε κατά του Μάριου Πρίαμου, ο οποίος, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η ίδια, όλο αυτό το διάστημα την παραμύθιαζε.

Η σχέση τους από τότε είναι τεταμένη και περίπλοκη με τον Μάριο Πρίαμο να την «αδειάζει» όπως λέει και η ίδια.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας», η παίκτρια της κόκκινης ομάδας, ούσα συναισθηματικά φορτισμένη, λιποθυμάει αλλά ο «αγαπημένος» της φαίνεται να την αγνοεί.




Υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ύστερα από την ήττα της μπλε ομάδας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ο παίκτης που βρέθηκε στον τάκο.

Απ’ ότι φαίνεται όμως οι μαχητές δεν θα καταφέρουν να ανατρέψουν το κλίμα και δυστυχώς γι’ αυτούς δεν θα καταφέρουν να νικήσουν τους αντιπάλους τους, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να ψηφήσουν κι άλλους παίκτες προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Πάνος Κωνσταντινίδης. Ωστόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Τζο Μαριδάκη θα συγκεντρώσουν ίσο αριθμό ψήφων από τους συμπαίκτες τους.

Συνεπώς αντί για 3 υποψηφίους προς αποχώρηση θα υπάρχουν 4.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This