Survivor: Η 5η υποψήφια, ο τσακωμός του Παναγιώτη με τον Τάκη και τα κλάματα του Μπόγδανου

Must Read

Ακόμη μία ήττα είχαν να διαχειριστούν οι παίκτες της μπλε ομάδας στο χθεσινό επεισόδιο με αποτέλεσμα να χάσουν την ασυλία και να αναγκαστούν να ψηφίσουν για ακόμη μία φορά έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση.

Αυτή τη φορά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι πέντε, αφού ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε ίσους ψήφους με την Τζο Μαριδάκη. Από το κοινό θα κριθούν επίσης ο Πάνος Κωνσταντινίδης αλλά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος και σύμφωνα με τους ψήφους των μαχητών, η πέμπτη υποψήφια είναι η Μελίνα Μεταξά.




Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος υπήρξαν εντάσεις στο συμβούλιο του νησιού καθώς η Μελίνα ισχυρίστηκε ότι οι ψήφοι μαγειρεύτηκαν από τον Τάκη.




Τα αίματα όμως άναψαν όταν ο Παναγιώτης έσπρωξε τον Τάκη Καραγκούνια, διότι ο Τάκης δεν τον άφηνε να ολοκληρώσει την σκέψη του.




Το σχέδιο Μαρτίκα

Μετά την ήττα της μπλε ομάδας οι παίκτες των μαχητών συνευρέθηκαν όλοι μαζί στην καλύβα τους και αναφέρθηκαν στις κινήσεις του Σπύρου Μαρτίκα. Οι μαχητές πιστεύουν πως πίσω από τα λεγόμενά του υποβόσκει κάποιο σχέδιο, το οποίο όμως, όπως ισχυρίζεται ο Τάκης, δεν θα τους επηρεάσει γιατί καταλαβαίνουν τις πραγματικές προθέσεις του.




Τα κλάματα του Μπόγδανου

Ντέρμπι αποδείχθηκε να είναι το χθεσινό αγώνισμα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Δυστυχώς όμως οι μαχητές έχασαν από τους διάσημους για έναν πόντο.

Παρόλα αυτά οι μπλε ομάδα έβαλε τα δυνατά της για να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Οι παίκτες της μπλε ομάδας ήταν τόσο παθιασμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη που πανηγύριζαν σε κάθε πόντο που έπαιρναν.

Έτσι λοιπόν ο Τάκης μόλις κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλό του, αφιέρωσε τη νίκη του στην κόρη του αλλά και σε ακόμη έναν άνθρωπο. Ο παίκτης της μπλε ομάδας φώναξε το όνομα «Χάρης» με τον Ηλία Μπόγδανο να ξεσπάει σε κλάματα.

Ο νεαρός τραγουδιστής αποκάλυψε πως συγκινήθηκε με την κίνηση του Τάκη. Όπως αποκάλυψε ο Ηλίας Μπόγδανος, το όνομα που φώναζε ο συμπαίκτης του ήταν του θείου του που έχει φύγει από τη ζωή.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This