Έξαλλοι στο Survivor με τον Σπύρο Μαρτίκα: «Αερίζεται όπου σταθεί και όπου βρεθεί»

Ο παίκτης αερίστηκε και στο Συμβούλιο με αποτέλεσμα να τρέξουν όλοι μακριά του από την ανυπόφορη μυρωδιά

Must Read

Ο Σπύρος Μαρτίκας αερίστηκε κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού στο Survivor All Star και οι υπόλοιποι παίκτες απομακρύνθηκαν από κοντά του επειδή δεν άντεξαν τη μυρωδιά.

Το πρόβλημα στο γαστρεντερολογικό του σύστημα προέρχεται μάλλον από την υπερβολική κατανάλωση καρύδας, με αποτέλεσμα ο φαρμακοποιός να αερίζεται όπου σταθεί κι όπου βρεθεί όπως είπε και η συμπαίκτριά του Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ο ίδιος παραδέχθηκε την αδυναμία του και δήλωσε σχετικά στην κάμερα: «Σχεδόν τρεις μήνες και η βασική μας διατροφή είναι καρύδα. Είμαι δακτυλοδεικτούμενος σε ένα ολόκληρο συμβούλιο, απομονωμένος μόνος μου, να μην ξέρω τι να κάνω. Η ειλικρίνειά μου να παραδεχτώ τις αδυναμίες μου για μια στιγμή, με εξέθεσε. Δεν είμαι ο μόνος, μπορεί να συμβεί σε όλους. Αχ αυτή η καρύδα, σκοτώνει αυτή η τροφή»

«Έχω πει στον Σπύρο να μην τρώει πολύ καρύδα γιατί είναι ένα επικίνδυνο φαγητό, αερίζεται όπου σταθεί και όπου βρεθεί» » πρόσθεσε η Αφροδίτη Σκαφίδα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This