Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη στον «έξαλλο» Γιώργο Λιάγκα: «Διακρινόμαστε και για το ήθος μας και για τις αρχές μας»

Must Read

Γλυκά προσέφερε χθες η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς έχει ακουστεί, πως ο γνωστός παρουσιαστής θα επιστρέψει στην πρωινή ζώνη.




Η κίνηση αυτή των συντελεστών της πρωινής εκπομπής του Mega, φαίνεται πως έκανε έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος το πήρε προσωπικά, καθώς πίστεψε πως εννοούσαν ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα πάρει την θέση του στο  «Πρωινό» και μέσα από την εκπομπή του, ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει καμία αλλαγή στην εκπομπή που παρουσιάζει ενώ δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για την Ελεονώρα Μελέτη και την ομάδα της.

«Να πω και κάτι, για να τελειώσει η πλάκα, γιατί αρκετά έχει κρατήσει. Να την κόψουμε κάποια στιγμή, γιατί πλάκα, πλάκα, ξεφεύγει… Αυτή η εκπομπή, όπως την βλέπετε, σας αρέσει-δεν σας αρέσει, θα είναι στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Να το κλείσουμε, να κόψουμε την πλάκα. Αυτή η εκπομπή. Με αλλαγές μικρές ή μεγάλες που κάνουμε όλοι για να βελτιώσουμε το παραγόμενο προϊόν που εκεί που πονάμε, αλλάζουμε κάθε χρόνο κάποια πράγματα. Κάθε χρόνο γίνεται.

Αυτή η εκπομπή θα είναι και του χρόνου στον ΑΝΤ1. Αυτή η ομάδα που βλέπετε εδώ, η ίδια θα είναι και του χρόνου με κάποιες προσθαφαιρέσεις σε κάποιους συνεργάτες γύρω γύρω. Λοιπόν να τελειώσει το πανηγύρι. Αν κάποιος θέλει να κάνει πρωινό, να μας πει και σε ποιο κανάλι θέλει να το κάνει, γιατί εδώ δεν θα το κάνει. Του χρόνου».

«Δεύτερον, κάποιες εκπομπές, αν θέλουν να κάνουν πλάκες με τούρτες, ας παραχωρήσουν τη δικιά τους ώρα για να πάνε κάποιοι να κάνουν πρωινό. Δηλαδή τέλος με την πλάκα. Δουλεύουν άνθρωποι και μας βλέπουν άνθρωποι. Και δείτε αν μας βλέπουν ή όχι δηλαδή… Κι αν κάνετε πλάκα, κάντε πλάκα με εσάς που δεν σας βλέπουν. Είναι ντροπή! Συναδελφικά. Τα ακούω, τα ακούω δύο μήνες και δεν μιλάω. Κι εγώ μετά από 30 χρόνια, είμαι χοντρόπετσος σε αυτά και δεν μασάω.

Ξέρω ποιος είμαι, τι κάνω και ποιες είναι οι κινήσεις μου. Ξέρω τι θα κάνω του χρόνου και του παραχρόνου. Αλλά υπάρχουν κι άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά και επηρεάζονται γιατί πληρώνονται με λιγότερα λεφτά από εμένα προφανώς και θέλουν να ξέρουν τι γίνεται γιατί νιώθουν ανασφάλεια. Μην παίζετε με αυτούς τους ανθρώπους. Με εμένα, παίξτε, δεν έχω ανάγκη».

Η έκρηξή του αυτή αναφέρθηκε στην εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει πως: «Χθες ο Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του. Πήγαν μια τούρτα στον Γρηγόρη που έλεγε “θέλω να κάνεις πρωινό” και ήταν από την εκπομπή της Ελεονώρας. Η αλήθεια είναι ότι όταν συζητιέται για καιρό ότι κάποιος σε αντικαθιστά από το ίδιο κανάλι, δεν είναι ωραίο. Αλλά, επειδή ξέρω και την Ελεονώρα και την ομάδα της και τον Γιώργο Μπέζα, πιστεύω ότι ήταν μια πλάκα. Δεν ήταν στη λογική του να προσβάλει τον Γιώργο…

Έχει δίκιο γιατί όταν είσαι ο άμεσα ενδιαφερόμενος και ξέρεις ότι θα είσαι εκεί, το να παίζουν οι άλλοι με τη δουλειά σου δεν είναι ωραίο… Ο λόγος που δε το βάλαμε στη σκαλέτα είναι γιατί ρίχνει και κάποιες βολές στην εκπομπή της Ελεονώρας που είναι απέναντί μας και δεν είναι κομψό να χτυπήσουμε τους συναδέλφους. Η πρόθεση σίγουρα από την Ελεονώρα είναι καλή».




Η Ελεονώρα Μελέτη με την σειρά της δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητο το ξέσπασμα του συναδέλφου της.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής εμφανίστηκε στον αέρα ο διευθυντής του zappIT, Γιώργος Σκρομπόλας, ο οποίος ξεκαθάρισε πως από την εν λόγω εκπομπή ουδέποτε ειπώθηκε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή του αλλά έθιξαν το γεγονός ότι ο πρώτος έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη.




Αμέσως η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα», θέλοντας να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, ανέφερε πως: «Από πέρσι δεν λέγαμε, αν θυμάμαι καλά, ότι η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 θα σπάσει στα δύο, θα πάει ο Γιώργος μέχρι τις 11.30 -όπως έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος- και ότι μετά θα ξεκινούσε η ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά που τελικά πήγε στον ΣΚΑΪ; Η Μαρία Κορινθίου δεν δήλωσε πρόσφατα ότι δεν ξέρει τι θα κάνει του χρόνου και το κομμάτι 11.30 με 13.00 ενδεχομένως, όπως διαρρέεται από το ρεπορτάζ, να ανοίξει και να είναι διαθέσιμο για κάποιον άλλον; Τα θυμάμαι λάθος ρε παιδιά;

Έχει δίκιο σε ένα πράγμα, αν κάποιος συνάδελφος έχει βγει κι έχει πει ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζεται να φάει την ώρα ή την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Γι’ αυτό έχει απόλυτο δίκιο που εκρήγνυται. Κι εμείς διαβάζουμε κι ακούμε τα χιλιάδες πράγματα αλλά δεν βγαίνουμε να ξεσπάμε. Αν έχει βρεθεί συνάδελφος που έχει πει ή έχει υπονοηθεί ότι θα του πάρουν την εκπομπή –γιατί αυτό είναι ανήθικο- πραγματικά έχει δίκιο κι είμαι με το μέρος του»




«Η αλήθεια είναι ότι ο μόνος που έχει πει ότι θέλει να κάνει πρωινό είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Τον έχω ακούσει και στη ραδιοφωνική του εκπομπή. (…) οπότε είναι λογικό, με βάση το ρεπορτάζ, από τη στιγμή που ο ίδιος ανακινεί τέτοιες φήμες, να υπάρχει ψάξιμο από τους δημοσιογράφους για το τι θα γίνει» είπε με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός, ενώ ο Βασίλης Γρηγορόπουλος υπογράμμισε πως τα λόγια και το ύφος του Γιώργου Λιάγκα δεν ήταν συναδελφικά», με την Ελεονώρα Μελέτη να προσθέτει: «Πικρίες δεν κρατάω με ανθρώπους ειδικά με ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ. Από εκεί και πέρα, συναδελφικά, ξε-συναδελφικά πράγματα στον αέρα λέγονται. Τον βλέπω τον τίτλο μας, που λέει ‘αρκετά η πλάκα’ αλλά κάποια πράγματα αξίζει να τα παίρνουμε και στην πλάκα. Εγώ δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνω και να πω όταν μεσούσης της σεζόν γίνεται θέμα δημοσίως ότι ο Λιάγκας κάνει πρόταση στον Κώστα Τσουρό να πάει να δουλέψει του χρόνου μαζί του;».

«Επειδή το έθιξες το θέμα, μπορώ να απαντήσω; Είχε πει ο Λιάγκας ότι αν φύγω από το Mega και αν φύγω από την Ελεονώρα, δεν είχε πει ότι θα με πάρει από την Ελεονώρα, το θυμάσαι καλά, και επειδή αυτό με φέρνει σε δύσκολη θέση, επειδή ξαφνικά μπαίνω στη μέση αυτής της κατάστασης» σημείωσε ο Κώστας Τσουρός σε αμηχανία.

«Σταματήστε να τα παίρνετε όλα στα σοβαρά, χαλαρώστε λίγο, γελάστε λιγάκι. Γιατί παρεξηγείστε τόσο εύκολα; Γιατί είναι ο κόσμος στην τσίτα, δεν το έχω καταλάβει; Παιδιά, συναδελφικά, για να κλείσει το θέμα, επειδή εδώ διακρινόμαστε και για το ήθος μας και για τις αρχές μας, και για τη δεοντολογία μας, ποτέ δεν θα λέγαμε ακόμα κι αν είχαμε ένα ρεπορτάζ, ποτέ δεν θα λέγαμε ότι ένας παρουσιαστής θα φάει την εκπομπή κάποιου άλλου.

Είναι ξεκάθαρο το τερέν που παίζουμε, αναφερόμαστε σε αυτές τις φήμες που θέλουν το ψυχαγωγικό κομμάτι κάποιος να σκέφτεται, να φαντάζεται, να υποθέτει να κάνει κάποιες αλλαγές. Ποτέ δεν είπαμε ότι κάποιος θα πάρει την εκπομπή του Γιώργου, ποτέ δεν χτυπήσαμε συνάδελφο, ποτέ δεν θίξαμε συνάδελφο κι εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να πορεύομαι με ένα ρητό που μου είπε η μαμά μου: εκεί που είμαι, ήσουν, κι εκεί που είσαι, θα ΄μαι. Πάντα όταν έχω να κάνω με συναδέλφους, σκέφτομαι, πώς μπορεί να νιώθει και ο άλλος» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This