Στάθης Σχίζας: «Άκουσα τον Μάριο να λέει στην Ελευθερία “Γιατί δεν πας να του διαλύσεις την ψυχολογία;”»

Must Read

Ο Στάθης Σχίζας ήταν ένας από τους παίκτες που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor. Σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για την απόφασή του να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης συνέβαλε η Ελευθερία Ελευθερίου και όσα του είπε με την εισβολή της στο παιχνίδι.

Πριν λίγες εβδομάδες η εκπομπή «Γεια σου» αποκάλυψε τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ των δύο παικτών και που είχαν σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Μπήκε μέσα η Ελευθερία και φυσικά ο Στάθης ρώτησε τι συμβαίνει έξω, γιατί η Ελευθερία με την Αλεξάνδρα είναι κοντά γενικότερα. Στην αρχή, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε ότι όλα είναι καλά έξω.

Και στη συνέχεια επειδή ο Μπάρτζης έκανε επίθεση στην Ελευθερία Ελευθερίου και της είπε ότι εσύ βρίσκεσαι ερωτικά το βράδυ με τον Πρίαμο, κι επειδή είναι φίλοι, θεώρησε ότι πρέπει κάπως να τον εκδικηθεί τον Στάθη και το γύρισε.

Και του είπε ότι σου έχω πει ένα ψέμα. Του είπε γενικότερα ότι η Αλεξάνδρα περνάει πάρα πολύ καλά έξω, ανεβάζει συνέχεια stories, είναι συνέχεια στα μπουζούκια, είναι με φίλους, είναι από εδώ, είναι από ‘κει. Και γενικά αυτό είναι κάτι που τον αναστάτωσε.

Άφησε υπονοούμενα ότι η σχέση τους περνάει κρίση και ο άνθρωπος είναι καταρρακωμένος γιατί είναι τρομερά ερωτευμένος ο Στάθης με την Αλεξάνδρα και είναι κάτι που τον ταρακούνησε πάρα πολύ», αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην εκπομπή.




Τελικά τα λεγόμενα της τραγουδίστριας αποδείχθηκαν ψευδή και όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας» η Ελευθερία ισχυρίστηκε πως ο Μάριος την πίεσε να πει ψέματα.

«Ο παίκτης που πίεσε ψυχολογικά την Ελευθερία Ελευθερίου για να πει ψέματα στον Στάθη και να αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι ο Μάριος Πρίαμος. Η Ελευθερία πιάνει την Αφροδίτη και την Ευρυδίκη και τους λέει ότι “ο Μάριος, ενώ συναντιόμαστε ερωτικά στη ζούγκλα και είμαστε ζευγάρι πια, αντί να με στηρίξει όταν ο Σπύρος Μαρτίκας με έβριζε πανελληνίως, το έραψε”. Ο Μάριος είναι ο άνθρωπος που με πίεσε και μου ζήτησε να πάω εγώ να πω στον Στάθη Σχίζα ψέματα, γιατί εγώ δεν είμαι παίκτρια αξιώσεων τελικού, ο Μάριος όμως είναι». αναφέρθηκε.




Για την οικειοθελής αποχώρηση του μίλησε ο Στάθης Σχίζας στην Φαίη Σκορδά αποκαλύπτοντας τα όσα είπαν off κάμερας η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος.

«Δεν αποχώρησα από το παιχνίδι για ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο μου είχε πει η Ελευθερία κάποια πράγματα. Γενικά το παιχνίδι έχει πάρει μια τροπή που είναι τελείως έξω από τα νερά μου, από την αξιοπρέπειά μου, τον τρόπο που έχω μεγαλώσει… Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι ανθρωποφάγο και ότι είναι ο θάνατός σου η ζωή μου.

Το παιχνίδι πέρασε σε ένα άλλο στάδιο που έγινε απάνθρωπο. Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, χτυπήματα στην ψυχολογία σου, στην ηθική σου, στην αξιοπρέπειά σου. Αυτό που μου είπε η Ελευθερία ήταν το κερασάκι στην τούρτα»,




Στάθης Σχίζας: Ήρθε η Ελευθερίου off camera και μου είπε αυτά που μου είπε για την προσωπική μου ζωή και μετά πήγε στον Μάριο, ο οποίος της είπε “του τα είπες όλα;”.

Φαίη Σκορδά: Το είδες αυτό;

Στάθης Σχίζας: Το είδα με τα μάτια μου αυτό.

Φαίη Σκορδά: Νίκο, ακούς;

Στάθης Σχίζας: Και γελούσαν μεταξύ τους. Και να λέει “ναι ναι, του τα είπα όλα”. “Γιατί δεν πας να του διαλύσεις την ψυχολογία;”.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This