Σασμός spoiler: Οι καταιγιστικές εξελίξεις των επόμενων ημερών

Must Read

Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς του Alpha «Σασμός» για τις επόμενες ημέρες, ωστόσο λόγω της πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδος στο Euro 2024, θα προβληθούν λιγότερα επεισόδια στο κανάλι για την εβδομάδα 20 με 24 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα η σειρά θα μεταδοθεί στους δέκτες μας από την Δευτέρα 20 Μαρτίου μέχρι και την Τετάρτη 22 Μαρτίου.

Δευτέρα 20 Μαρτίου – Επεισόδιο 101

Όπως ήδη έχουμε αποκαλύψει ο Αστέρης θα προτείνει στην Αργυρώ να παντρευτούν, ωστόσο η Καλλιόπη και ο Παύλος θα συμμαχήσουν με σκοπό να τους χωρίσουν.

Στο μεταξύ η Θοδώρα στην προσπάθειά της να μάθει περισσότερα λένε θα επισκεφθεί την Ευδοκία στο γηροκομείο. Από την άλλη μεριά η Κατερίνα δέχεται μία αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση.

Στο μεταξύ η Μαρίνα θα λάβει κάτι το οποίο θα την εξοργίσει, ενώ ο Παύλος θα ζητήσει από την Αργυρώ κάτι το οποίο θα γκρεμίσει τον κόσμο της, κάνοντας να την να συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος για την σχέση της με τον Αστέρη μετρά πλέον

Τρίτη 21 Μαρτίου – Επεισόδιο 102

Η ευκαιρία που ψάχνει Ευθύμης για να μάθει το μυστικό του Τόλη θα δοθεί  με την μετακόμιση τη δεύτερου σε άλλο σπίτι, ενώ το άλλοθι που του προσφέρει ο Βαγγέλης φέρνει τη Ντίνα σε δύσκολη θέση.

Η Στέλλα από την άλλη  επιτίθεται στην Αιμιλία την οποία προκαλεί να απαντήσει. Η Νάντια αποκαλύπτει στον Νικηφόρο τα αποτελέσματα του τεστ dna.

Η Αργυρώ σκέφτεται έντονα στην πρόταση που της έκανε ο Παύλος, δηλαδή να φύγει με το παιδί στην Αυστραλία, ενώ Αστέρης περιμένει καρτερικά την απάντηση της σχετικά με το γάμο της πρότεινε.  Η απάντηση όμως φαίνεται πως θα αργήσει καθώς ο Σταύρος αρχίζει να θυμάται.

Η Μαρίνα βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που προσπάθησε να σκοτώσει τον αγαπημένο της Αντώνη.

Τετάρτη 22 Μαρτίου – Επεισόδιο 103

Η Καλλιόπη θα μεταφέρει νέα για το Μανώλη στον Βαγγέλη και την Άννα,  τα οποία θα τους ανησυχήσουν πολύ. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος παρεμβαίνει για να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Ο Σταύρος επιτίθεται στην Αργυρώ, ενώ η άφιξη ενός απρόσμενο επισκέπτη έρχεται για να περιπλέξει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Τέλος η Νάντια θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του τεστ DNA στη Βασιλική και στο Μαθιό των οποίων οι αντιδράσεις θα είναι απρόβλεπτες. Παράλληλα, ο Παύλος επισκέπτεται τον Ευθύμη, για ένα τελικό ξεκαθάρισμα, μετά από το οποίο, τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This