Σασμός spoiler: Ο Μανόλης απειλεί τον Μαθιό με το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή

Must Read

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ο Μανόλης άθελά του έγινε μάρτυρας στο φονικό του Στεφανή έτσι γνωρίζει πως ο δολοφόνος είναι ο Μαθιός. Ωστόσο ο ίδιος δεν έχει πει σε κανέναν ότι γνωρίζει την αλήθεια εκτός από τον Παππά του χωριού.

ο Νικηφόρος από την άλλη ακόμη προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο του πατέρα του.
Οι δύο φίλοι όμως θα έρθουν πολύ κοντά Με το φονικό όπλο, χωρίς μάλιστα να το γνωρίζουν.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Μαθιό να τον έχει λούσει κρύος ιδρώτας, καθώς θα αντιληφθεί ότι το όπλο με το οποίο σκότωσε το στεφάνι εξαφανίστηκε.

Για κακή τους τύχη όμως θα το βρουν ο Μανώλης και ο Νικηφόρος την ώρα που πήγαν να μαζέψουν χόρτα για μία πίτα θα ετοίμαζε η Άννα.

Καθώς περπατούν οι δυο τους στα χωράφια, ο Μανώλης αντικρίζει ένα όπλο. Ο Νικηφόρος θα του προτείνει να το κρατήσουν, ωστόσο ο Μανώλης θέλει να το παραδώσει στην αστυνομία και συγκεκριμένα στον Αντώνη, μόλις εκείνος φυσικά γίνει τελείως καλά και μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια.

Ο Νικηφόρος μέσα στην αφέλεια του ενημερώνει το Μαθιό και την Καλλιόπη για το εύρημα του Μανώλη. Εκείνοι φυσικά πανικοβάλλονται αφού κατάλαβαν ότι πρόκειται για το όπλο που έψαχναν.

Ο Μαθιός, όντας απελπισμένος, προσπαθεί να ανακτήσει το όπλο, ο Μανώλης όμως καταλαβαίνει περί ποιου όπλου πρόκειται και έτσι προβαίνει σε μία κίνηση που θα αιφνιδιάσει τον δολοφόνο του πατέρα του φίλου του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This