Κώστας Παπαδόπουλος – Από το Survivor στην… πολιτική: «Η απόφασή μου θα προκαλέσει αντιδράσεις»

«Ο Δήμος δεν απέχει και πολύ από το Survivor»

Must Read

Τον Κώστα Παπαδόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμέτοχή του στο Survivor το 2021. Ο ζαχαροπλάστης του reality επιβίωσης είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση τόσο με τις αγωνιστικές του ικανότητες όσο και με την κόντρα που είχε με τον Αλέξη Παππά.

Παρόλο που δεν ήταν αυτός ο νικητής του Survivor για εκείνη την χρονιά, ο Κώστας Παπαδόπουλος βρέθηκε και στο φετινό παιχνίδι αλλά για άλλη μία φορά δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Ο πρώην παίκτης του reality του ΣΚΑΪ αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και από τον στίβο μάχης του Survivor πήγε στον στίβο μάχης της πολιτικής. Ο ίδιος αποφάσισε να βάλει υποψήφιος σύμβουλος με τον δήμο Μενιδίου.

Για τη νέα του αυτή απόφαση μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό μας» και δήλωσε πως: «Ο Δήμος δεν απέχει και πολύ από το Survivor. Από το συμβούλιο του νησιού πας στο συμβούλιο του Δήμου, η προσφορά στην καλύβα σου είναι η προσφορά στην κοινωνία. Είχαμε συζητήσει και στο παρελθόν να κατέβω για δημοτικός σύμβουλος και είναι τιμή μου που βρίσκομαι στην παράταξη. Το όραμά μου είναι η προσφορά, θέλω να βοηθήσω τους συμπολίτες μου».

«Δεν έχω πολλούς haters, αλλά η απόφασή μου θα προκαλέσει αντιδράσεις σίγουρα. Ο κόσμος ακόμη μου λέει ότι έφυγα άδικα από το Survivor».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This