Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου στα αιχμηρά σχόλια του Νίκου Μουτσινά

Must Read

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα της Ελίνας Παπίλα έχει ακουστεί αρκετά, εξαιτίας των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης που σημείωσε με την καινούργια της εκπομπή «Είμαστε μαζί».

Ο Νίκος Μουτσινάς θεωρεί πως το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι άξιο προς συζήτηση και πως η νέα παρουσιάστρια δέχεται βομβαρδισμό χωρίς λόγο. Ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του, «Καλό μεσημεράκι», προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα κάνοντας αιχμηρούς σχολιασμούς για την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Αδελφοί μου φτάνει, φτάνει, γκώσαμε, έλεος, αρκετά! Φτάνει! Φτάνει! Φτάνει! Ρε, άκου τώρα για να το δούμε λίγο ως παρατηρητές. Σχολιάζουν η Χρύσλα και η ΚατΚεν πόσες κάμερες που αν έκανε 30% δεν θα ήταν καμία! Πήγατε γιατί δεν έκανε 30% να της πείτε ότι «δεν έκανες νούμερα, πως νιώθεις;» και να της «πείτε» κάτι που δεν είπε ποτέ τίποτα τέτοιο η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Τις είδαμε τις δηλώσεις της. Αν δεν είχε δει η κα. Παπίλα τις δηλώσεις και τις έλεγε ο δημοσιογράφος «η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε ότι κλέψατε», η κοπέλα θα απαντούσε «μα δεν κλέψαμε κάτι». Θα ξαναπήγαιναν στη Βίκυ Χατζηβασιλείου, θα λέγανε πως «είπε ότι τελικά δεν έκλεψαν». Δηλαδή καταλαβαίνεις τι γίνεται;.

Τελειώνετε ρε με αυτό! Είναι πάρα πολύ παλιό! Αυτή είναι φρικτή τηλεόραση, ούτε καν παλιά. Γιατί παλιά που ήταν, έχω και εγω δουλέψει στο Κους Κους και τα λέω από εμπειρία όλα αυτά και όχι από καθηγητιλίκι, τα κάναμε γιατί ήταν ξεδιάντροπα αλλά δεν μας ένοιαζε και χαιρόμασταν. Εδώ είναι όλο καλυμμένο, ότι «πήγαμε για το ρεπορτάζ» αλλά… πήγαμε να τα κάνουμε άνω κάτω.

Ντροπή! Όχι εσύ Κατερίνα, η άλλη… μην αρχίσει και με βρίζει», είπε με έντονο ύφος.




Η Κατερίνα Καινούργιου δεν σχολίασε τους χαρακτηρισμούς του Νίκου Μουτσινά, ωστόσο πέταξε την μπηχτή της λέγοντας πως: «Εδώ βγαίνουν και λένε ότι η εκπομπή μας είναι φρικτή και δεν απαντάμε, τι λέτε τώρα…»,

O Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε αμέσως όλο νόημα: «Και ποιοι τα λένε είναι το θέμα…».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This