Σασμός spoiler: Η Αργυρώ εξομολογείται στον κυρ Μήτσο πως ο Πετρής δεν είναι παιδί του γιου του

Η Βασιλική θα μάθει για το έγκλημα του Μαθιού!

Must Read

Μανόλης και Νάντια φτάνουν σε μια σημαντική συνειδητοποίηση, ενώ η Βασιλική αγωνιά για την τύχη της.

Ο Μαθιός επιδιώκει μια συνάντηση με τον Βρουλάκη που κρέμεται από τα χέρια της Στέλλας, ενώ ο Ευθύμης παίρνει απ’ τον Λευτέρη μια πληροφορία που ίσως του σώσει τη ζωή. Κι ενώ ο Τόλης νομίζει πως ο εχθρός του είναι πια ο Παντελής, το γράμμα του φτάνει στα πιο επικίνδυνα χέρια.

Καθώς η καταιγίδα πλησιάζει και είναι έτοιμη να ξεσπάει η Αργυρώ καταλήγει σε μια οδυνηρή συμφωνία με τον Αστέρη, ενώ την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο ο Αντώνης χαροπαλεύει. Ο κυρ Μήτσος έχει επισκεφθεί την Αργυρώ και τη Μαρίνα προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια. Η Αργυρώ του λέει πως με τον Σταύρο έχουν χωρίσει, αλλά η Μαρίνα την προτρέπει να μην του κρύψει τίποτα και να του μιλήσει ειλικρινά για όλα!




Ο συγγραφέας του «Σασμού», Σπύρος Πετρουλάκης, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε στις εξελίξεις της αγαπημένης σειράς του ALPHA.

Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει πολλές αποκαλύψεις ωστόσο δήλωσε πως «θα υπάρχουν σύντομα αποκαλύψεις για τον φόνο που έκανε ο Μαθιός», ενώ άφησε να εννοηθεί πως θα μάθει και η Βασιλική για το έγκλημά του.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This