Τσιμουδιά για τον χυδαίο Βαγγέλη Μαρινάκη;

Πρωτοφανές! Καμία αντίδραση για τον απόλυτο ξεπεσμό!

Must Read

Αίσθηση έχει προκαλέσει η περίεργη «σιωπή» μετά από την εξωφρενική επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, την ώρα που έφτανε στα γραφεία της ΕΠΟ.

Την ώρα που ο Μαρινάκης περνούσε μπροστά από δημοσιογράφους και εικονολήπτες, οι οποίοι περίμεναν κάποια δήλωση για τη συνεδρίαση της ΕΠΟ, απευθύνθηκε με χυδαίο τρόπο στους εργαζόμενους λέγοντας: «Όλα τα σκ@τ@ μαζεμένα».

Η κατάπτυστη δήλωση του Μαρινάκη, ο οποίος μάλιστα είναι και μιντιάρχης προκαλεί οργή και αποτροπιασμό. Άραγε αυτή η δήλωσή του αφορά μόνο όσους δημοσιογράφους δεν εργάζονται στον όμιλό του, ή απευθύνεται και σε όσους εργάζονται στα δικά του μέσα;

Υπάρχει περίπτωση να έκανε κάποιος πολιτικός αντίστοιχο σχόλιο και να μην είχε ξεσπάσει σάλος και πόλεμος δηλώσεων; Η κυβέρνηση όμως όπως φαίνεται δεν «ακουμπάει» τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από την ΕΣΗΕΑ. Για την ανεπίτρεπτη δήλωση έπρεπε να έχει ήδη επέμβει η Αθλητική Δικαιοσύνη, όμως μέχρι στιγμής επικρατεί σιγήν ιχθύος. Την ίδια στιγμή, ο ΠΣΑΤ, με χλιαρή αντίδραση ζητά από τον Μαρινάκη να διευκρινίσει σε ποιους αναφερόταν, καθώς, όπως τονίζει, «ευελπιστεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα υπέπιπτε σε ένα τόσο σοβαρό παράπτωμα, αυτό της προσβολής της τιμής και της αξιοπρέπειας των παριστάμενων δημοσιογράφων, αλλά και της ασέβειας προς το καθήκον της ενημέρωσης των πολιτών που επιτελούν στο σύνολό τους».

Είναι τουλάχιστον ντροπή και προσβολή όχι μόνο για για τους εργαζόμενους που ξεροσταλιάζουν για να κάνουν ρεπορτάζ, αλλά και για την ίδια την δημοσιογραφία, να μην υπάρχει καμία αντίδραση για αυτή την πρωτοφανή επίθεση.

Το «όλα τα σκα@@ μαζεμένα εδώ» παραπέμπει σε ζούγκλα και η Ενωση Συντακτών οφείλει άμεσα να προβεί σε κινήσεις για να προστατεύσει τους εργαζόμενους δημοσιογράφους!

Δείτε επίσης:

Χυδαία επίθεση Μαρινάκη κατά δημοσιογράφων: «Όλα τα σκ@τ@ μαζεμένα»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This