Super Κατερίνα: Ακόμα μια μέρα εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Τι είπε κατά την έναρξη της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου;

Must Read

O Aνδρέας Μικρούτσικος, από την περασμένη Παρασκευή απουσιάζει από το πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, καθώς όπως ενημερώνει καθημερινά η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου είναι αδιάθετος. Εκτός “Super Κατερίνα” βρέθηκε λοιπόν και σήμερα.

Κι ενώ κάθε μέρα η Κατερίνα Καινούργιου λέει ότι την επόμενη θα ξαναβρίσκεται στο πλατό, είναι η τρίτη συνεχόμενη εκπομπή που ο πανελίστας δεν βρίσκεται στο πόστο του.

Η αδιαθεσία αυτή του Ανδρέα Μικρούτσικου συμπίπτει με το σάλο που προκλήθηκε μετά από τη συνέντευξη την οποία έδωσε και αναφέρθηκε στην ερωτική του ζωή κατά τα νεανικά του χρόνια με την Όλγα Τρέμη και έρχεται αμέσως μετά την περιπέτεια υγείας που είχε και βρέθηκε διασωληνωμένος στην εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου μετά από μια λοίμωξη του αναπνευστικού. Ωστόσο για την τωρινή του απουσία δεν δίνονται παραπάνω λεπτομέρερειες.

Η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη του σημερινού μαγκαζίνο ενημέρωσε τους τηλεθεατές ακόμα μια φορά για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου, λέγοντας:

«Καλημέρα. Ο Ανδρέας μας είναι λίγο αδιάθετος και σήμερα. Ελπίζουμε αύριο να είναι καλύτερα και να είναι μαζί μας».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This