Με καθυστέρηση η αντίδραση της ΕΣΗΕΑ για τον Μαρινάκη

«Δεν είναι ανεκτές οι προσβλητικές συμπεριφορές» τονίζει η ΕΣΗΕΑ μια μέρα μετά την χυδαία και πρωτοφανή επίθεση

Must Read

Με καθυστέρηση μιας μέρας εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ για την χυδαία επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη σε δημοσιογράφους, έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ. Μια επίθεση που αν γινόταν σε κάποιο άλλο κράτος, θα υπήρχε θύελλα αντιδράσεων, ωστόσο για την πρωτοφανή και προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενους, δεν υπήρξε καμία «ηχηρή» παρέμβαση, ούτε παρέμβαση της Αθλητικής Δικαιοσύνης.  

Στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ σημειώνει ότι δεν είναι ανεκτές οι προσβλητικές συμπεριφορές απέναντι σε δημοσιογράφους και ότι τίποτα δεν δίνει το δικαίωμα στον Μαρινάκη να απευθύνεται με αυτόν τον τρόπο στους εργαζόμενους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Δεν είναι ανεκτές οι προσβλητικές συμπεριφορές

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ανεκτές προσβλητικές και καταδικαστέες συμπεριφορές απέναντι σε δημοσιογράφους, όπως αυτή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την είσοδό του στα γραφεία της ΕΠΟ τη Δευτέρα.

Ο κ. Μαρινάκης εκπροσωπεί έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας, αλλά και έναν  κορυφαίο θεσμικό αθλητικό φορέα ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ με εκατοντάδες εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι, και οφείλει να συμπεριφέρεται ανάλογα. Τίποτα δεν του δίνει το δικαίωμα να απευθύνεται σε εργαζόμενους με αυτόν τον ανεπίτρεπτο τρόπο».

Δείτε επίσης:

Τσιμουδιά για τον χυδαίο Βαγγέλη Μαρινάκη;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This