MasterChef – Ο νέος παίκτης από τα παλιά και τα «μαργαριτάρια» του Θοδωρή: «Να πας να γαμ…ς και δεν θέλω να σε ξαναδώ»

Must Read

Ακόμη μία δοκιμασία Mystery Box είχαν να βγάλουν εις πέρας οι παίκτες του MasterChef, όμως δεν κατάφεραν όλοι οι chef να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Ο «πιο αδύναμος κρίκος» ήταν η Γιώτα Λιοπετρίτη, η οποία για την παραμονή της στο παιχνίδι θα έπρεπε να αναμετρηθεί με έναν παλιό παίκτη.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο από το MasterChef 2022, ο οποίος εισέβαλε στην κουζίνα προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στο reality μαγειρικής και τα κατάφερε.

Η Γιώτα ήταν η παίκτρια που έπρεπε να αφήσει την ποδιά της και να αποχωρήσει από το MasterChef. Η πρώην πλέον παίκτρια επέλεξε να αφήσει γράμμα στους συμπαίκτες της για να τους αποχαιρετήσει, όμως δεν συμπεριέλαβε τον Θοδωρή.

«Δεν μπορώ αυτό με τα γράμματα. Δεν είμαι τόσο ρομαντικός τύπος, είμαι συναισθηματικός, αλλά δεν μου αρέσει να εκφράζω τα συναισθήματά μου γιατί αυτό δηλώνει μια αδυναμία του χαρακτήρα σου. Παρόλα αυτά δεν ήμουν πάλι στο γράμμα αλλά στα αρ…ια μου.

Εγώ αν γράψω γράμμα -ελπίζω στον τελικό- θα γράψω Πορφύρη να πας να γαμ…ς και δεν θέλω να σε ξαναδώ. Γιώτα το ίδιο. Νικήτα οκ. Βαγγέλη το ίδιο. Θα πω αυτό που θα ένιωθα και να πάνε να γα…ούν», σχολίασε ο Θοδωρής με την σειρά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This