Survivor: Έξαλλη η Ρία με την Σταυρούλα και τον Τάκη – Η στενή φιλία του Μάριου και της Ελευθερίας – Ο χωρισμός του Βασάλου και της Ευριδίκης

Ο Πύρρος Δήμας δεν ήθελε να πάει η Αφροδίτη Σκαφίδα στο Survivor.

Must Read

Μία νέα κόντρα φαίνεται ότι ξεκίνησε στην μπλε ομάδα του Survivor. Αυτή την φορά πρωταγωνίστριες είναι η Ρία Κολοβού και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η επίθεση που έκανε η Σταυρούλα στην Ρία για τις πολλές ευκαιρίες που της δόθηκαν όσον αφορά τον στόχο στα αγωνίσματα, έκανε έξαλλη την δεύτερη και δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχλησή της.

«Πρώτη φορά νιώθω σε αυτό το παιχνίδι πως έχω τρελαθεί! Ναι, ρε φίλε, γιατί εγώ την αδικία δεν την μπορώ. Το ότι ξεκινάει ο αγώνας και η ροή των ματσαρισμάτων πηγαίνει έτσι, δεν θα βγω ποτέ πρώτη αλλά τρίτη και τέταρτη ναι γιατί πηγαίνουν έτσι τα ματσαρίσματα και πρέπει να με διαλέξουν ή να διαλέξω.

Ποτέ όμως δεν έχω βγει από την αρχή και να πω “παιδιά…” που θα μπορούσα και γω να το κάνω για να επιλέξω κάποιους παίκτες που θέλω», είπε στους συμπαίκτες της Νικόλα Αγόρου και Στέλλα Ανδρεάδου.

«Η αλήθεια είναι ότι με την Σταυρούλα δεν έχω έρθει κοντά, δεν ξέρω και πάρα πολύ καλά τι άνθρωπος είναι. Θεωρώ ότι πολλές φορές οι τοποθετήσεις της δεν στέκουν. Ξεκίνησε να μιλάει με τη Στέλλα, είπε πως «κάποιοι έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες» και η Στέλλα την ρώτησε για ποιους μιλάει και εκείνη είπε «και για σένα αλλά και για άλλο άτομο, την Ρία». Όταν πηγαίνω δηλαδή στον στόχο, μόνη μου πηγαίνω; Είμαι στο γυμναστήριο, πετάω στόχους και έχω πάρα πολλές ευκαιρίες; Παίζω με κάποια αντίπαλο.

«Η Ρία είναι ο πιο εύκολος στόχος εδώ μέσα γιατί η Ρία ειναι η κοπέλα που… «τι σχέση έχει με το Survivor» και καλώς ή κακώς κάπως έτσι είναι τα πράγματα! Ασχολούμαι με την μόδα οπότε, επειδή δεν είμαι αθλήτρια, όσες νίκες και να φέρω και ότι και να δώσω δεν θα ανταμειφθεί ποτέ. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με υποστηρίζουν και εμένα μου αρκεί που το βλέπω στα μάτια τους. Το να το δει όλη η ομάδα δεν με ενδιαφέρει. Η Σταυρούλα είναι από τους παίκτες που δεν θα το δει ποτέ» πρόσθεσε μιλώντας στην κάμερα του Survivor.




Η Ρία όμως τσακώθηκε και με τον Τάκη Καραγκούνια. Αφορμή στάθηκε η ατάκα του Τάκη  «αυτή θα χάσει», την ώρα που η Ρία αγωνιζόταν με αντίπαλο τη Εύη Σαλταφερίδου.

Ο διάλογος είχε ως εξής:

Τάκης Καραγκούνιας: «Αυτή θα χάσει» φώναζα! Έχεις πρόβλημα εσύ;»

Ρία Κολοβού: Το «αυτή» που λες… Ήμασταν τρεις μήνες μας

Τάκης Καραγκούνιας: Και με έβριζες όλη την ημέρα.

Ρία Κολοβού: Εγώ σε έβριζα;

Τάκης Καραγκούνιας: Ναι! Εσύ, εσύ. Φύγε, μην με ενοχλείς. Ήρεμος είμαι

Ρία Κολοβού: Είσαι, αγόρι μου… Ένας εκνευρισμός!




Οι προσωπικές αποκαλύψεις των παικτών

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί εμφανίστηκε για άλλη μία φορά στο Survivor προκειμένου να μοιράσει πέσος στους παίκτες μέσω ενός νέου παιχνιδιού που εφηύρε.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ο παραγωγός του Survivor προσπάθησε να αποσπάσει πληροφορίες για την προσωπική ζωή των παικτών.

Έτσι λοιπόν ρώτησε τον Μάριο Πρίαμο πως είναι η σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου με τον παίκτη να απαντά ότι: «Είμαστε μια χαρά με την Ελευθερία. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι… Είμαστε πολύ καλά. Προσπαθείς τώρα να με συγχίσεις αλλά δεν θα τα καταφέρεις. Ναι είμαστε κοντά!»

Την δική της απάντηση όμως έδωσε και η τραγουδίστρια αποκαλύπτοντας πως δεν τον εμπιστεύεται πια.

«Πολύ καλά απάντησε, του το δίνω! Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Γενικά στη ζωή μου αυτοσαρκάζεσαι, πρέπει να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά. Ο Μάριος είναι ευγενικός μερικές φορές. Θέλει χρόνο για να τον εμπιστευτώ ξανά. Τον εμπιστευόμουν στο παρελθόν, όχι πια», ανέφερε χαρακτηριστικά.




Αφροδίτη Σκαφίδα

Προσωπικές ερωτήσεις όμως έκανε και στην Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Πύρρο Δήμα και αποκάλυψε ότι ο ολυμπιονίκης αθλητής δεν ήθελε να συμμετέχει η σύντροφός του στο Survivor.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Έχεις σύντροφο;

Αφροδίτη Σκαφίδα: Ναι, έχω.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Είσαι χαρούμενη;

Αφροδίτη Σκαφίδα: Είμαι ευτυχισμένη, ναι.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Είναι ωραίο να έχεις σχέση, σωστά;

Αφροδίτη Σκαφίδα: Πάντα είναι ωραίο να έχεις σχέση. Δεν είναι ωραίο να είσαι μόνος σου.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Είμαι σίγουρος ότι είσαι με κάποιος που σου αξίζει;

Αφροδίτη Σκαφίδα: Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει σε αυτή τη ζωή.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Ωραία απάντηση! Ελπίζω να συνεχιστεί έτσι.

Αφροδίτη Σκαφίδα: Το ελπίζω και εγώ. Το εύχομαι.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Σου λείπει;

Αφροδίτη Σκαφίδα: Πάντα. Εντάξει, όταν είσαι με κάποιον κοντά σου λείπει.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Είναι περήφανος για σένα, είμαι σίγουρος;

Αφροδίτη Σκαφίδα: To πιστεύω και εγώ. Πιστεύω να είναι περήφανος για μένα.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Και τι γίνεται με το Survivor;

Αφροδίτη Σκαφίδα: Δεν ήθελε να έρθω για να μην με χάσει αλλά δέχθηκε την απόφαση μου.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Η δύναμη της γυναίκας! Ζηλεύει λίγο;

Αφροδίτη Σκαφίδα: Όχι, ποτέ. Όχι. Ποτέ.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Αλλά δεν ήθελε να μείνει μακριά σου για πολύ καιρό. Τι καλός σύντροφος!

Αφροδίτη Σκαφίδα: Κανείς δεν θέλει να χάνει τον άνθρωπο του.

Κωνσταντίνος Βασάλος

Φυσικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο και για την σχέση του με Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας όλον αυτόν τον καιρό δεν έχει κάνει καμία δήλωσης σχετικά με τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, ο Τούρκος επιχειρηματίας όμως κατάφερε να κάνει τον personal trainer να ανοιχτεί και να αποκαλύψει τι ισχύει με την σχέση του.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Θυμάμαι πως είχες μια πολύ καλή σχέση με την Ευρυδίκη…

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ναι, ναι. Είμαστε πάρα πολύ καλά, την έχω μες στην καρδιά μου, εννοείται. Αυτό δεν αλλάζει ποτέ.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Είστε φανταστικό ζευγάρι.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Φυσικά. Ήμασταν τρομεροί. Ήμασταν, είμαστε… είναι πολύπλοκο! Δεν έχω κάνει καμία δήλωση, θα τα πω όλα εδώ πέρα στο quiz. Τι λέμε, μωρέ.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Γνωρίζεις αν είστε μαζί ή δεν είστε;

Κωνσταντίνος Βασάλος: Είμαστε, εντάξει… πολύπλοκο. Είναι λίγο περίπλοκο.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Είστε όμως τόσα χρόνια μαζί. Είναι επίσημο. Για αυτό ρωτάω. Όλοι ξέρουν για τη σχέση σας.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Προφανώς, προφανώς. Έξι χρόνια παρέα.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Έξι χρόνια; Φανταστικά!

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έξι χρόνια. Μετά το Survivor, τον Αύγουστο, τα φτιάξαμε. Συγκατοικήσαμε στο διβδόμαδο και θα τα πω όλα τώρα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This