MasterChef: Τα «γαλλικά» του Μότο Μότο και οι τσίτσιδοι Πωλίνα και Πορφύρης

Must Read

Ξέφυγε η κατάσταση στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, καθώς υπήρξε ένας έντονος καυγάς ανάμεσα στον Γιώργο Πορφύρη και τον Μότο Μότο, οι οποίοι βρέθηκαν στην ίδια ομάδα για την δοκιμασία που είχαν να βγάλουν εις πέρας.

«Κάποια στιγμή έβλεπα το μπλέντερ και έπαιζε, χτύπαγε, χτύπαγε, χτύπαγε… Χτύπαγε πάρα πολύ ώρα! Αυτή την σάλτσα πραγματικά, αν έχεις τα υλικά μπροστά σου, την φτιάχνεις σε πέντε λεπτά αν την φτιάχνεις για πρώτη φορά και σε δύο λεπτά άμα την κάνεις κάθε μέρα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πορφύρης και μετά απευθυνόμενος προς τον Μότο Μότο και την Μαρία Λαζαρίδου τους ρώτησε:«Γιατί κάνετε τόση πολλή ώρα για ένα τόσο εύκολο πράγμα;»

«Έμαθε και ο Πορφύρης να μαγειρεύει! Εντάξει! Πορφύρη, κάνε την δουλειά σου εσύ εκεί» είπε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Μότο Μότο.

«Εγώ την κάνω εσύ δεν την κάνεις» φώναξε ο Γιώργος Πορφύρης με τον Μότο Μότο να απαντάει εκνευρισμένος: «Άμα σε γ@μ#$% θα σου πω εγώ μαλ@#$%ρι».

Οι γυμνοί Πωλίνα και Πορφύρης

Το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους. Έτσι είναι και για τους παίκτες του MasterChef, οι οποίοι φαίνεται να δυσκολεύτηκαν πολύ να σηκωθούν από το κρεβάτι τους και δύο από τους παίκτες να «εκτέθηκαν» στο χθεσινό επεισόδιο, επειδή κοιμήθηκαν… γυμνοί.

Ο λόγος για την Πωλίνα Βετσίνοβα και τον Γιώργο Πορφύρη. Η Πωλίνα μάλιστα είχε αποκαλύψει στην συμπαίκτριά της την Στέλλα Κατσέ πως: «Εγώ δεν φοράω ρούχα, να ξέρεις» 

Στο αμέσως επόμενο πλάνο, φαίνεται και ο Γιώργος Πορφύρης να δυσκολεύεται να βγει από τα σκεπάσματα, γιατί κι εκείνος ήταν όπως τον γέννησε η μανούλα του.

«Ώπα ρε! Δεν βγαίνω, να ξέρεις. Είμαι γυμνός. Αλήθεια είμαι γυμνός και δεν θέλω να το δείτε αυτό. Δεν βγαίνω! Το βρακί μου που είναι; Ένα βρακί», είπε στους συμπαίκτες του που προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν.

«O Πορφύρης κοιμάται εντελώς γυμνός οπότε το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να θες να ξυπνήσεις τον Πορφύρη το πρωί» δήλωσε με χαμόγελο ο Κωνσταντίνος στην κάμερα του MasterChef

«Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχει πάρα πολύ ζέστη, είναι και τα παπλώματα πολύ ζεστά και μ’ αρέσει να κοιμάμαι λίγο νεγκλιζέ. Ευτυχώς, όμως, είχα κρατήσει μέσα στη σκηνή που έχω χτίσει και πρόλαβα και ντύθηκα αλλιώς το MasterChef θα έπρεπε να παίζει μετά τις 12» τόνισε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Πορφύρης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This