Αποκάλυψη για τον Μητσοτάκη και το «παλάτι» στην Τήνο

Πολιτικός σεισμός από την αποκάλυψη της «κυριακάτικης δημοκρατίας»

Must Read

Η αποκάλυψη της εφημερίδας Δημοκρατία, η οποία κυκλοφορεί αύριο, προκαλεί ήδη αναταράξεις και σφοδρές αντιδράσεις στο πολιτικό σκηνικό. Τα ερωτήματα που προκύπτουν πραγματικά είναι καυτά, ειδικά για την άδεια βραχυχρόνιας μίσθωσης της πολυτελούς βίλας του Μητσοτάκη στην Τήνο. Πρόκειται για την αμαρτωλή βίλα, για την οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, είχε μεσολαβήσει ο Μιχάλης Χριστοφοράκος!

Ένα παραμυθένιο παλάτι των σχεδόν 500 τετραγωνικών, με τα 10 δωμάτια, τις 16 κλίνες, την πισίνα και φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας με την συγκλονιστική αποκάλυψη

Τα ερωτήματα είναι καταιγιστικά. Με το προφανές: Εάν δηλώθηκαν τα εισοδήματα αυτά από την ενοικίαση, τα οποία σίγουρα ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες ευρώ, στην εφορία! Εάν αυτό δεν έχει συμβεί, τότε θα μιλάμε για ένα ακόμα κακούργημα Μητσοτάκη στα πολλά που έχουν προστεθεί κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του.

Θεωρείται πλέον επιβεβλημένη η συνεδρίαση της επιτροπής Πόθεν Έσχες για να διερευνήσει την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This