Τα δίνουν όλα για τον Νίκο Μουτσινά

Από τρία διαφορετικά κανάλια φαίνεται να έχει δεχτεί πρόταση

Must Read

Τι καραμπόλες γίνονται στα ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας δύο μήνες πριν από τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν; Πόσο μεγαλώνει ο ανταγωνισμός για τη νέα τηλεοπτική περίοδο και πόσο σκληραίνει;

Από τρία διαφορετικά κανάλια φαίνεται να έχει δεχτεί πρόταση ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, μετά την απόφασή του να σταματήσει τη σατιρική εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» στον Σκάι. Ποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί, ωστόσο, θέλουν τον αγαπημένο παρουσιαστή στο δυναμικό τους και στο ψυχαγωγικό τους πρόγραμμα;

Ενα από τα κανάλια που έχουν κάνει ήδη πρόταση στον Νίκο Μουτσινά -όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά- είναι ο ΑΝΤ1 για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του μουσικού σόου μεταμορφώσεων «Your Face Sounds Familiar». Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες η εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη Barking Well Media έκανε γνωστό ότι έχει βολιδοσκοπήσει τον παρουσιαστή για την κριτική επιτροπή του φιλανθρωπικού μουσικού σόου με celebrities «J2US» στον Alpha.

Και εκεί που είχαμε μείνει σε αυτές τις δύο τηλεοπτικές προτάσεις για τον Νίκο, έσκασε και άλλη μία. Αυτή αφορά το γνωστό ριάλιτι για νέους τραγουδιστές «Fame Story», το οποίο επανέρχεται στους δέκτες μας την επόμενη σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του Star, σε νέα βερσιόν και σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This