Λάκης Γαβαλάς: «Ο Άκης Πετρετζίκης δεν βάζει το σωστό αλάτι ποτέ, απορώ πώς έβγαλε τόσα λεφτά! Δεν ξέρει πώς να κόψει το σκόρδο»

«Ο Γιώργος Καράβας δεν είναι καλός παρουσιαστής»

Must Read

Ο Λάκης Γαβαλάς εκτός από σχεδιαστής μόδας είναι και γνώστης της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν είναι λίγες φορές άλλωστε που τον έχουμε δει να συμμετέχει σε τηλεοπτικά project. Για αυτό τον λόγο πολλές φορές καλείται να σχολιάσει τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Για την πρεμιέρα του «First dates» μίλησε ο γνωστός σχεδιαστής στην εκπομπή «Mega καλημέρα», σχολιάζοντας την Zενεβιέβ Mαζαρί ως παρουσιάστρια.

«Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει αυτό το μάγκικο χιούμορ που καταντάει λιγάκι πιο προκλητικό, πιο… ταβερνέ και αυτό μπορεί και να αρέσει και στον κόσμο. Είναι μια κοπέλα που ξεκίνησε από τη μόδα. Το να πάει εκεί και να κάνει αυτό το πράγμα… Την είχα συναντήσει στα δοκιμαστικά του My Style Rocks και μετά έμαθα ότι θα πάει στο Star. Δεν ήξερα το παιχνίδι που θα παρουσιάσει, αν το γνώριζα θα δήλωνα συμμετοχή. Να πήγαινα εκεί να κάνω το ζευγάρι ή να κάνω τον σεφ», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Γιατί να μην κάνω κι εγώ τον σεφ; Ο Πετρετζίκης ξέρεις πόσα λεφτά βγάζει; Κατ’ αρχήν δεν βάζει το σωστό αλάτι ποτέ, απορώ πώς έβγαλε τόσα λεφτά. Κύμινο δεν έχει βάλει στη ζωή του ποτέ, δεν ξέρει πώς να κόψει το σκόρδο», είπε στην συνέχεια σχολιάζοντας τιςμαγειρικές ικανότητες του γνωστού σεφ.

«Εγώ είχα παρεξηγηθεί με τη Ζενεβιέβ γιατί είχα πει ότι μιλούσε λίγο άσχημα στο GNTM, αλλά τα είπαμε και τα βρήκαμε. Ο Γιώργος Καράβας δεν είναι καλός παρουσιαστής, δεν του έκανε καλό το GNTM», κατέληξε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This