Η μυθοπλασία θα έχει την τιμητική της και τη νέα σεζόν στα κανάλια

Λαμπερό «ραντεβού» τον Σεπτέμβριο

Must Read

Παρέλαση από αγαπημένους και λαμπερούς star ηθοποιούς θα γίνει στη μικρή οθόνη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αφού η μυθοπλασία θα έχει ακόμα μια φορά την τιμητική της! Η «Εspresso» έκανε εκτενέστατο ρεπορτάζ και σας αποκαλύπτει πού θα δούμε τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες, οι οποίοι όπου και αν εμφανίζονται κάνουν τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπάνε κόκκινο!

Θανάσης Κουρλαμπάς

Η Κόρα Καρβούνη μετά τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», όπου αποθεώθηκε ως Νίτσα, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο γνωστός μας Κλεομένης από τις «Αγριες μέλισσες», ο Μιχαήλ Ταμπακάκης από το «Μαύρο ρόδο», που έβαλε σε πειρασμό τη μοναχή Ελισάβετ, η Χριστίνα Αλεξανιάν, που μας συγκίνησε στο «Κόκκινο ποτάμι» ως Πολίτισσα Ρωξάνη, η Ελένη Καρακάση, η κυρα-Ρίζω από το Διαφάνι, έκλεισαν στους «Πανθέους» του Σκάι.

Σχεδόν μισό αιώνα μετά, η εμβληματικοί σειρά «Οι Πανθέοι», που έκανε τον κόσμο να κλείνεται στα σπίτια του το 1977 για να δει τις περιπέτειες της Μάρμως, στην κρατική τηλεόραση, επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Σκάι, με ένα all star καστ ηθοποιών. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε επίσης τον Αιμίλιο Χειλάκη στον ρόλο του Ανδρέα Πανθέου, ενώ η Κάτια Δανδουλάκη θα υποδυθεί τη Χρυσοστόμη Πανθέου, μία από τις θείες της οικογένειας. H Κάτια Δανδουλάκη είχε υποδυθεί τη Μάρμω στην ίδια σειρά με μεγάλη επιτυχία. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν μέσα στο καλοκαίρι, με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της σειράς και την JK Productions, εταιρία του Γιάννη Καραγιάννη, να βρίσκεται πίσω από την παραγωγή της!

Eλλη Τρίγγου

Στην ΕΡΤ θα δούμε σε κεντρικό πρωταγωνιστικό ρόλο την ταλαντούχα Εμιλυ Κολιανδρή, την οποία θαυμάσαμε στον ρόλο της Βικτώριας στο «Κάνε ότι κοιμάσαι». Η ηθοποιός, η οποία πεθαίνει από τα χέρια του Μηνά στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» στο τελευταίο επεισόδιο για φέτος, γίνεται η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ «Ηλέκτρα», μια παραγωγή εποχής, βασισμένη στο βιβλίο της συγγραφέως του «Μαύρου ρόδου» Ελένης Καπλάνη. Η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» συνεχίζεται στην ΕΡΤ, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την κόρη του να μετακομίζουν σε άλλο σχολείο μετά το μακελειό. Στη σειρά συνεχίζουν η Φωτεινή Μπαξεβάνη και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Μία από τις σειρές που αναμένεται να κάνουν αίσθηση την επόμενη σεζόν είναι το «Ναυάγιο» του Mega από το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ηθοποιοί έχουν δώσει τα χέρια για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους: Ο σημαντικός Γιάννης Στάνκογλου και η γοητευτική μούσα του Μανούσου Μανουσάκη από το «Κόκκινο ποτάμι» Αναστασία Παντούση.

Κατερίνα Γερονικολού

Και η Μιμή Ντενίση χτυπά ξανά στη μικρή οθόνη! Η θεατρική παράσταση «Και από Σμύρνη Σαλονίκη» ακούγεται ότι θα γίνει μίνι τηλεοπτική σειρά από τη Μιμή Ντενίση και θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1. Πρόκειται για τη συνέχεια του έργου «Σμύρνη μου αγαπημένη». Μετά τον ξεριζωμό του 1922 και τη Μικρασιατική Καταστροφή οι πρόσφυγες βρίσκουν μια νέα πατρίδα στη Θεσσαλονίκη και στεριώνουν. Η ιστορία αυτή θα περάσει και από τον τηλεοπτικό φακό. Μαζί της θα είναι και η Κατερίνα Γερονικολού.

Απευθείας στον αέρα του ΑΝΤ1 τον προσεχή Οκτώβριο θα βγουν οι «Ψυχοκόρες», που αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού για τη νέα σεζόν. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των υπηρετριών σε πλούσια σπίτια Αθηναίων το 1950 θα «γνωρίσουμε» τη Μαριάνα Κιμούλη, την Αννα Λουιζίδη, τη Μένια Βουλιώτη και τη Μαργαρίτα Αλεξιάδη. Σε βασικό ρόλο, πλούσιας αστής, θα δούμε τη Μαρίνα Ασλάνογλου, που έκλεψε τις εντυπώσεις ως Ευαγγελία στο «Κάνε ότι κοιμάσαι». Μια εξαιρετική επιστροφή θα έχουμε από τον Οκτώβριο στη μικρή οθόνη. Ο Απόστολος Γκλέτσος ξανά στο «Τμήμα Ηθών»! Ο Μανούσος Μανουσάκης έχει συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 για την επιστροφή της θρυλικής αστυνομικής σειράς που προβλήθηκε το 1992. Μέσα στο καλοκαίρι θα αρχίσουν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- τα γυρίσματα για την επαναφορά του αστυνομικού σίριαλ.

Γρηγόρης Βαλτινός

Φυσικά, το καστ τώρα θα είναι τελείως διαφορετικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα δούμε παλαιότερους ηθοποιούς σε γκεστ ρόλους. Μεταξύ αυτών θα είναι ο Απόστολος Γκλέτσος, η Βερόνικα Αργέντζη, ο Φίλιππος Σοφιανός και η Μαριάννα Τουμασάτου.

Στη «Μάγισσα», τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 με φόντο το 1821, μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Νούσιας θα υποδυθεί τον «κακό» της ιστορίας. Θα κρατήσει τον ρόλο του πειρατή που θα κουρσεύει νησιά και παράκτιες περιοχές στην Πελοπόννησο. Στην απέναντι πλευρά βρίσκεται ένας καλός και πατριώτης ήρωας που θα τον ενσαρκώσει ο Γιώργος Γάλλος. Πρόκειται για έναν πλούσιο άνθρωπο, πυργοδεσπότη, σοβαρό άνδρα της κοινότητας, που παλεύει για τις ισορροπίες και την ειρήνη στην ελεύθερη από τον σουλτάνο Μάνη. Στο πλευρό του και ο δικηγόρος αδερφός του, ο Νίκος Ψαρράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη νέα σειρά του ANT1 θα δούμε αρκετές ερωτικές σκηνές, αλλά και επαναστατικές σκηνές. Πολεμικές συρράξεις, αποκεφαλισμούς, βασανιστήρια, μαρτύρια σε χριστιανούς, μάχες που θα μας καθηλώσουν από τα πρώτα επεισόδια.

Γιώργος Γάλλος

Αξίζει να σημειωθεί πως, εκτός από τα σκηνικά, αξιοζήλευτα θα είναι και τα εφέ της σειράς. Τη Μάγισσα θα υποδυθεί η ηθοποιός Ελλη Τρίγγου και, κάθε φορά που θα έχει οράματα, τα μάτια της λέγεται ότι θα γυρνούν περίεργα, με το ιδιαίτερο αυτό… χαρακτηριστικό της να μην περνά απαρατήρητο. Η Μάγισσα άλλωστε θα προβλέπει κι άλλα γεγονότα, μεγάλης ιστορικής σημασίας. Η σειρά αυτή θα είναι για μία σεζόν και θα αποτελείται από 60 επεισόδια. Στη σειρά θα δούμε επίσης τον Αναστάσιο Ροϊλό, την Κατερίνα Λέχου και τη Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Την όμορφη Δανάη Μιχαλάκη, τη γνωστή μας Δρόσω από τις «Αγριες μέλισσες», θα τη δούμε στη σειρά της ΕΡΤ «Παραλία» που γυρίστηκε στα Μάταλα. Η υπόθεση βασίζεται στο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή με τίτλο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι».

Eμιλυ Κολιανδρή

Μεταφερόμαστε στην Κρήτη, σε μία συγκεκριμένη παραλία, στο μοναδικό κοινόβιο χίπις από όλο τον κόσμο. Η Δανάη Μιχαλάκη θα υποδυθεί την Υπατία Αρχοντάκη. Μεγαλωμένη στην Κρήτη και σπουδαγμένη στο Λονδίνο, η γιατρός Υπατία Αρχοντάκη επιστρέφει στο χωριό της, τα Μάταλα, για να ανακοινώσει στην οικογένειά της τον γάμο της με τον Γιώργο, ο οποίος ζει μόνιμα μαζί της στο Λονδίνο. Η Υπατία ωστόσο θα έρθει αντιμέτωπη με μία φρικτή δολοφονία που θα της αλλάξει τη ζωή. Στα Μάταλα θα γνωρίσει και τον Χάρη, επίσης γιατρό, και όλα ανατρέπονται.

Η μεγάλη επιστροφή

Το… Λενιώ έχει λείψει πολύ από τη μικρή οθόνη και τα κανάλια σφάζονται στα πόδια της για να βρεθεί σειρά ώστε να πρωταγωνιστήσει η πολύ καλή ηθοποιός Μαρία Κίτσου. Η καλλιτέχνις αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες» και δεν ξεχνιέται έτσι από τους τηλεθεατές! Επειτα από ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, η Μαρία Κίτσου, που αφοσιώθηκε την τελευταία περίοδο στο θέατρο, ετοιμάζει τη μεγάλη της επιστροφή με άρωμα από… «Αγριες μέλισσες».

Δανάη Μιχαλάκη

Η ηθοποιός επανέρχεται στις αρχές του 2024 σε ένα νέο σίριαλ, το οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις με την εταιρία παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη, με την οποία συνεργάστηκε και στις «Μέλισσες». Από την άλλη μεριά το έτερον ήμισυ της Λενιώς, ο Λάμπρος, κατά κόσμον Δημήτρης Γκοτσόπουλος, έκλεισε στη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» στον Αlpha. Μια συνεργασία-έκπληξη, αυτή της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και του Σωτήρη Τσαφούλια, στη μικρή οθόνη θα φέρει τον Πάνο Βλάχο πρωταγωνιστή στη νέα σειρά «Δεκαεπτά κλωστές» που αναφέρεται στην μαζική δολοφονία 15 ανθρώπων στα Κύθηρα από έναν άνθρωπο που είχε αδικηθεί βαθιά από την κοινωνία!

Μετά το «Ετερος Εγώ – Νέμεσις» κλείνει ο κύκλος της σειράς μυστήριου για τον Σωτήρη Τσαφούλια στο Cosmote ΤV και ανοίγει αυτός της μεταφοράς του βιβλίου «Δεκαεπτά κλωστές» στη μικρή οθόνη, το οποίο έχει συγγράψει ο Πάνος Δημάκης που τον παρακολουθούμε τηλεοπτικά ως «Γεράκι» στο «The Chase». Και ο Μάρκος Σεφερλής θα ενδώσει στη μαγεία της μυθοπλασίας. Ο Μάρκος θα μεταφέρει ξανά στη μικρή οθόνη τη θρυλική κωμική δικαστική σειρά «Ορκιστείτε, παρακαλώ», αλλά αυτή τη φορά από τον Σκάι.

Αναστασία Παντούση

Το «Ορκιστείτε, παρακαλώ» ήταν μια παραγωγή αυτοτελών επεισοδίων που προβλήθηκε τις τηλεοπτικές περιόδους 1982-1987 από την ΕΡΤ2. Η σειρά έχει ως κεντρικό θέμα τις υποθέσεις που εκδικάζονται επί καθημερινής βάσεως στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων. Μαζί του και η Ελένη Φιλίνη, που θα υποδυθεί τη δικηγόρο πολιτικής υπεράσπισης. Τον Χρήστο Λούλη από τον «Ορκο» της ΕΡΤ θα τον δούμε να μπαίνει στο διαλεχτό καστ της νέας δραματικής σειράς του Mega «Famagusta», που υπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου.

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον αγνοούμενο γιο που επιστρέφει στην πατρίδα του την Κύπρο. Ο Χρήστος Λούλης, ως δημοσιογράφος, ταξιδεύει στην Κύπρο για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ με αφορμή τα 50 χρόνια από τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής.

Aλλωστε Famagusta δεν είναι παρά η λατινική ονομασία για την πολύπαθη Αμμόχωστο. Εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, η νέα σειρά του Mega φιλοδοξεί να μεταφέρει τον τηλεθεατή στην πολύβουη Αμμόχωστο, ως τη στιγμή που το ημερολόγιο γράφει 14 Αυγούστου, ημέρα που η Famagusta μετατρέπεται στην πόλη-φάντασμα που είναι σήμερα. Στη σειρά θα δούμε επίσης τους Γρηγόρη Βαλτινό, Γιάννη Μπέζο, Κοραλία Καράντη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This