MasterChef: Ο παίκτης που πήγε στον τελικό-Ο νοικοκύρης Σωτήρης Κοντιζάς και το παιδικό τραύμα που του άφησε ο πατέρας του

Must Read

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους κριτές του Masterchef να είναι σε πολύ καλή διάθεση. Ο Σωτήρης Κοντιζάς μάλιστα δεν δίστασε να τρολάρει την στιλιστική του επιλογή.

Συγκεκριμένα ο εν λόγω κριτής ήταν ντυμένος με ολόσωμη φόρμα που παρέπεμπε σε καθαριστή. Γι’ αυτό λοιπόν αποφάσισε να πάρει την σφουγγαρίστρα και να σφουγγαρίσει το πλατό.

«Ανέβα και καθάρισε να μπούμε, καθάρισε λίγο για να μπούμε», ακούστηκε να λέει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Στην συνέχεια ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να μοιραστεί, τόσο με τους κριτές όσο και με το τηλεοπτικό κοινό, το παιδικό τραύμα που του άφησε ο πατέρας του. Αφορμή στάθηκε η νέα δοκιμασία που είχαν να βγάλουν εις πέρας οι παίκτες που είχε ως κεντρική ιδέα το παγωτό.

«Να πω κάτι που θυμάμαι; Το έκανε για να μου δώσει ένα μάθημα ο πατέρας μου. Ήταν κάπου που σέρβιρε ένα φοβερό παγωτό καϊμάκι και εγώ γκρίνιαζα ότι ήθελα το μεγαλύτερο μέγεθος και μου είπε εγώ θα το παραγγείλω αλλά αν δεν το φας δεν θα φας άλλο παγωτό. Και του λέω “μέσα”. Μου το παρήγγειλε και δεν μπόρεσα να το φάω και για το υπόλοιπο του καλοκαιριού δεν μου πήρε άλλο», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Τι κουβαλάς ρε φίλε;» είπε γελώντας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Το reality μαγειρικής σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του! Ο Άγγελος Τσιγκάκος αποχώρησε από το MasterChef, οπότε στον μαγειρικό διαγωνισμό έμεινε ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας.

Οι τρεις φιναλίστ κλήθηκαν να κάνουν δύο απαιτητικές δοκιμασίες όμως ένας από αυτούς θα πέρναγε κατευθείαν στον τελικό.

Ο παίκτης που έκανε την διαφορά και πήρε το απόλυτο 10 ήταν ο Νίκος Τράκας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This