My Style Rocks: Η παίκτρια που αποχώρησε -Τα κλάματα της Emilias και το «ομαδικό πέσιμο» στη Μέλντα

Must Read

Το χθεσινό θέμα του Gala ήταν τα post στο instagram. Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα η Emilia αποκάλυψε πως όλο αυτό το διάστημα που είναι στο My Style Rocks, οι followers της έχουν εκτοξευτεί.

«Εγώ ξεκίνησα με 300, 280…τώρα έχουμε πάει στους 40.000», είπε χαρακτηριστικό.

Το look της φαίνεται να μην ενθουσίασε τους κριτές που της είπαν πως τα ρούχα τη φοράνε και δεν τα φοράει. Η Εmilia ωστόσο φάνηκε να μην δέχεται την κριτική και τόνισε πως: «Εγώ σαν Αιμιλία δεν θα έκανα κάτι που να μην είναι στην προσωπικότητά του, θα έκανα κάτι πιο συντηρητικό. Δεν με φοράει το look. Ξέρω πολύ καλά τι φοράω και πώς το φοράω. Αυτό που φοράω τώρα το έχω βάλει και δείχνει και πολύ ωραία».

Όταν ολοκληρώθηκε η βαθμολογία, η Κατερίνα Καραβάτου παρατήρησε πως η διαγωνιζόμενη έχει βάλει τα κλάματα, λέγοντας της χαρακτηριστικά: «Δεν το πιστεύω τώρα ότι κλαις. Βλέπω τα δάκρυα…».

«Δεν κλαίω, είμαι μια χαρά», είπε κλαίγοντας η Emilia και έκατσε και πάλι στη θέση της.




Λίγο αργότερα υπήρξε μία ένταση ανάμεσα στην Μέλντα και τις υπόλοιπες παίκτριες, καθώς υποστηρίζουν πως η συγκεκριμένη παίκτρια δέχεται βοήθεια για τα look της.

Η Όλγα μάλιστα έγινε έξαλλη και ούσα αγανακτισμένη είπε πως: «παίζουμε το θέατρο του παραλόγου».

«Δεν μας έχεις πει να ακούσουμε κάτι με τα ρούχα και πως τα επέλεξες, αλλά μόνο ότι αυτοί είναι η άποψή σας», είπε από την μεριά της η Αναστασία με την Μέλντα να της απαντάει: «Όταν κάποιος έχει ειρωνεία και υφάκι, απαντώ έτσι όπως απαντώ Αναστασία μου»

Οι παίκτριες έβαλαν τη Μέλντα στη μέση και άρχισαν την “πυροβολούν” αδιάκοπα με τους κριτές να παίρνουν θέση.

«Δεν θα σε αφήσω να ολοκληρώσεις Αναστασία. Την βάζετε όλοι απέναντι κι είναι η εύκολη λύση. Πού ήταν ο τσαμπουκάς σου όταν σου βάζανε δύο», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Στο ίδιο ύφος κινήθηκε κι ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος αντέδρασε: «Είναι απαράδεκτο το 2023 σε μία κοινωνία σαν την δική μας όταν δέκα κορίτσια έχετε βάλει μία κοπέλα στην μέση και την πυροβολείτε χωρίς λόγο».




Οι κριτές στην συνέχεια ήρθαν στην δύσκολη θέση να αποφασίσουν ποια παίκτρια θα αποχωρήσει από το reality μόδας.

Ομόφωνα οι κριτές σώζουν την απούσα Χριστιάννα, με αποτέλεσμα η Κλαίρη να αποχωρήσει από το My Style Rocks.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This