Παράδεισος των κυριών: Ο Πάρης θα χάσει όλη του την περιουσία – Η Γεωργία θα απορρίψει την πρόταση γάμου του Άγη εξαιτίας του

Must Read

Η Όλγα εξομολογείται στην Σύρμω τη μυστικό της: «Σύρμω, είμαι πολύ ευτυχισμένη. Πέρασα το βράδυ με τον Σωτήρη», της αποκαλύπτει, όμως η αντίδρασή της δεν είναι αυτή που περίμενε: «Όλγα, δεν μ’ αρέσουν αυτά που ακούω. Δεν ντρέπεσαι παντρεμένη γυναίκα; Ακόμα δεν έχει βγει το διαζύγιό σου», την επιπλήττει και τη βάζει σε σκέψεις…

Η Όλγα ήδη έχει πει στον Αποστόλη: «Για να σε βοηθήσω με τον Γιαμαλή να βγεις από τη φυλακή, θα γράψεις πρώτα στον Πάρη την περιουσία που μου έκλεψες». Ο Αποστόλης όμως, που για να την εκδικηθεί έχει περάσει την περιουσία της στην αδελφή της που ζει στην Αυστρία και που δεν έχει σχέσεις εδώ και χρόνια με την Όλγα, τώρα έχει βρεθεί σε αδιέξοδο καθώς προσπαθεί να τη βρει για να την πάρει πίσω, αλλά αυτό είναι αδύνατον. Τηλεφωνεί μάλιστα στον δικηγόρο του και του αναθέτει να βρει άκρη, αλλά κι αυτός του απαντάει αρνητικά: «Δυστυχώς, την εταιρεία που θέλουμε δεν μπορώ να τη βρω πουθενά», του λέει.

Την ίδια ώρα ο Πασχάλης, παρά το πρόβλημα που του δημιούργησε με την Τζένη η κουβέντα που είχε με τη Δάφνη, συνεχίζει να προσπαθεί να αναπτύξει μια φιλική σχέση μαζί της, προκειμένου να μπει στην καλή κοινωνία, αλλά και από την άλλη η Δάφνη θέλει να χρησιμοποιήσει τον Πασχάλη για να κάνει τον Άγη να ζηλέψει…

Η Μιράντα δέχεται ένα τηλεφώνημα στον «Παράδεισο» από τον Χρηστίδη: «Έλα να με δεις στο νοσοκομείο. Θα σου πω ποια είναι η κόρη σου», ισχυρίζεται και η Μιράντα ετοιμάζεται να φύγει λέγοντας ψέματα στον Ντίνο: «Θα λείψω για λίγο, θέλω να πάω να δω τη μητέρα μου».

Την ίδια ώρα η Ζαχαρούλα, παρά τις αντιρρήσεις όλων που της λένε: «Τι κάνεις; Ο άνθρωπος είναι παντρεμένος, δεν ντρέπεσαι καθόλου; Θα φας τα μούτρα σου», συνεχίζει να προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο με τον Βύρωνα, χωρίς να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης…

Στο μεταξύ η Αμαλία αποχαιρετά τον «Παράδεισο» με βαριά καρδιά, αποφασισμένη να προχωρήσει στη ζωή της: «Ίσως τα ξαναπούμε», τους λέει δακρυσμένη.

Ο Άγης μετά την απόρριψη της Πολυξένης στην πρόταση γάμου που της έκανε, νιώθει πληγωμένος και η Αμαλία του προτείνει να αναλάβει τις ευθύνες του και να παντρευτεί την Γεωργία που είναι έγκυος στο παιδί του.

Εκείνος αποφασίζει να κάνει το σωστό και προτείνει στην Γεωργία να παντρευτούν με εκείνη να το σκέφτεται προκειμένου να βγει από το αδιέξοδό της. Ο Άγης όμως έθεσε ως προϋπόθεση να κόψει τις επαφές που έχει με τον Πάρη. Η Γεωργία όμως αρνείται να το κάνει γιατί ο Πάρης ήταν ο μόνος άνθρωπος που την βοήθησε όλο αυτό το διάστημα. Ο Άγης δεν πείθεται δεδομένου ότι ξέρει τι είχε κάνει στην Αμαλία γι’ αυτόν τον λόγο δεν τον θέλει στην ζωή τους. Η Γεωργία τελικά αρνείται να τον παντρευτεί γιατί δεν θέλει να χάσει τον Πάρη από φίλο της.

Στο μεταξύ ο Πάρης θα μείνει άφραγκος, καθώς η επένδυση την οποία έκανε με τον Μεμά θα πάει στράφι. Ο Μεμάς θα μάθει πως ο εργολάβος στον οποίο έδωσαν τα χρήματα για τις οικοδομές είναι απατεώνας και δυστυχώς οι πληροφορίες του θα βγουν αληθινές με αποτέλεσμα ο Πάρης να χάσει όλη του την περιουσία.

Παράλληλα η Όλγα προσπαθεί να βγάλει άκρη με τον Αποστόλη χωρίς αποτέλεσμα κι έτσι επικοινωνεί με την αδερφή της προκειμένου να μάθει που ακριβώς έχει μεταβιβάσει την περιουσία της. Η Δωροθέα όμως της λέει πως δεν έχει την παραμικρή ιδέα με την Όλγα να αμφιβάλλει και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της να βρει πληροφορίες για να μάθει αν είναι μπλεγμένη την υπεξαίρεση των ακινήτων της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This