Survivor spoiler: Οι συγγενείς των παικτών στον Άγιο Δομίνικο – Η αντίδραση της Μαριαλένας όταν είδε τον πατέρα του Σάκη

Must Read

Μία πολύ όμορφη έκπληξη επιφυλάσσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους παίκτες του Survivor η οποία θα προκαλέσει συγκίνηση.

Συγκεκριμένα οι παίκτες θα υποδεχτούν στον άγιο Δομίνικο άτομα της οικογένειάς τους. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» η Στέλλα Ανδρεάδου θα υποδεχτεί τον αδερφό της, ο Ηλίας Μπόγδανος τη σύντροφός του, η Μελίνα Μεταξά τον πατέρας της, ο Νίκος Μπάρτζης τον αδερφό του, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη την μητέρα της, ο Μάριος Πρίαμος την μητέρα του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος την μητέρα του, ο Σάκης Κατσούλης τον πατέρας του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος την μητέρα του και ο Τάκης Καραγκούνιας την κόρη του.

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος της εκπομπής αποκάλυψε πως ο Σάκης χαιρέτησε εγκάρδια την μητέρα της Μαριαλένας, σε αντίθεση με την σύντροφό του που δεν πλησίασε καν τον πατέρα του.




Σήμερα όμως εκτός από αυτήν την πολύ όμορφη στιγμή που θα βιώσουν οι παίκτες του Survivor, θα αγωνιστούν και για το επόμενο έπαθλο ασυλίας, ενώ ο Γιώργος Λιανός τους αποκάλυψε πως θα αγωνιστούν με τους Τούρκους Survivors σε έναν διαφορετικό αγώνα τον οποίο θα παρουσιάσει ο Ατζούν.




Δείτε επίσης:

Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This