Η αντίδραση της Μάριον Μιχελιδάκη και της ομάδας της στο σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου περί «φοβισμένων» συνεργατών

Must Read

Την δική της άποψη εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου χθες, μέσα από την εκπομπή της, σχετικά με τον λόγο που δεν πάει καλά η εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον», εκτιμώντας πώς οι συνεργάτες της Μάριον Μιχελιδάκη φαίνονται λίγο φοβισμένοι.

«Απλά να πω κάτι η Μάριον Μιχελιδάκη ίσως είναι λίγο πιο «βαριά» γι’ αυτούς τους συνεργάτες, δεν το λέω αρνητικά γιατί η γυναίκα έχει μία πολύ αξιόλογη πορεία. Εννοώ ότι τα παιδιά τα ξέρω και έχω παρακολουθήσει μια – δυο φορές κλεφτά, για να δω γιατί δεν πάει καλά αυτή η εκπομπή, τόσο χάλια πια, για ποιο λόγο γίνεται τόσος ντόρος, τα παιδιά έχουν λίγο πλάκα, έχουν χιούμορ, νιώθω ότι είναι σαν φοβισμένα στην θέση τους», είπε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» και πρόσθεσε: «Εδώ που έχουν έρθει είναι όλοι πολύ πιο ανάλαφροι, επειδή τους γνωρίζω κιόλας. Και εκεί είναι πιο μαζεμένοι, σαν να είναι φοβισμένοι μου φαίνονται».




Oι δηλώσεις της παρουσιάστριας του Alpha προκάλεσε αντιδράσεις στην ομάδα του Open. Tην δική τους απάντηση έδωσαν οι συντελεστές της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον», στην κάμερά της εκπομπής «Mega καλημέρα», όπου τόνισαν ότι δεν ισχύουν αυτά που ισχυρίστηκε η συνάδελφός τους.

«Εγώ δεν νιώθω καθόλου φοβισμένη ποτέ και πουθενά απλά μπορεί να φαίνομαι κάπως διαφορετική από ότι έχω υπάρξει σε άλλες εκπομπές γιατί είναι άλλο το είδος της εκπομπής και φαντάζομαι δεν γίνεται να είμαι εγώ τρεις λαλούν και δυο χορεύουν ενώ η εκπομπή είναι κάτι άλλο», είπε η Τζώρτζια Γεωργίου.

«Έτσι είπε; Φοβισμένο με βλέπεις εσύ; Πως με βλέπει; Φοβισμένοι δεν είμαστε σε καμία περίπτωση. Προσωπικά εγώ έχω φοβηθεί πολύ πιο πολύ σε άλλες εκπομπές παρά σε αυτή που είμαι τώρα αλλά δεν υπάρχει φόβος. Σε όποιον υπάρχει φόβος πρέπει να φεύγει», είπε ο Ντάφλος.

«Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Είναι ημέρες που είμαστε πιο μαζεμένοι, ημέρες που είμαστε πιο χαρούμενοι και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν νομίζω πως κάποιος από την ομάδα είναι πιο σφιγμένος εδώ και πιο λυμένος αλλού. Με την Μάριον έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος με κατανόηση. Λάθη γίνονται. Βγαίνει και μια εικόνα προς τα έξω που δεν ισχύει», είπε ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Δεν απαντήσω κάτι σας ευχαριστώ. Είμαστε καλά δουλεύουμε, είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα», είπε η Μάριον Μιχελιδάκη απαντώντας στην Κατερίνα Καινούργιου.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κώστας Τσουρός ο οποίος «κατακρεούργησε» την Κατερίνα Καινούργιου, τονίζοντας πως: «Το θέμα δεν είναι τί είπε ο Φοίβος. Το θέμα είναι ότι βγήκε η Κατερίνα και είπε “Χριστέ μου, 20 χρόνια δεν έχω ξαναδεί παρουσιαστή να κάνει αρχισυνταξία” και δεύτερον το ότι είναι φοβισμένα τα παιδιά. Αν είναι φοβισμένα, τότε θα έπρεπε να βγει και να το καταγγείλει η Κατερίνα, να μην το λέει έτσι.

Κανείς δεν πρέπει να είναι φοβισμένος στη δουλειά του. Αν είναι δυνατόν, να λέμε ότι κάποιοι άνθρωποι είναι φοβισμένοι στη δουλειά τους και να λέμε “αχ ρε παιδιά, οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι στη δουλειά τους”. Αλίμονο στο metoo τότε»

«Δεν είπε για την εκπομπή η Κατερίνα, είπε ότι η Μάριον είναι “βαριά”. Η Μάριον δεν έχει μέσα την κατινιά, ούτε να κάνει πισώπλατα μαχαιρώματα, ούτε να δημιουργήσει ίντριγκες. Η Μάριον κάνει τη δουλειά της όπως ξέρει να την κάνει. Είπε φοβισμένοι, τι σημαίνει αυτό; Ότι η Μάριον είναι μπαμπούλας; Ποιον φοβάσαι; Τον μπαμπούλα», κατέληξε ο δημοσιογράφος του Mega.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This